Stovka dětí si v Robinsonu užila odpoledne s Duklou

18.01.2018 / Tomáš Lysý

HC Dukla Jihlava pořádala ve spolupráci se Zábavním rodinným parkem Robinson Odpoledne s Duklou. Dvouhodinový program si užila více jak stovka dětí. Co na ně čekalo? Seznámení s Duklou, hráči A-týmu Radek Hubáček, Petr Šidlík a David Čermák je oblékali do hokejové i brankářské výstroje. Děti si také mohly vyzkoušet střelbu na branku nebo slalom, soutěž o ceny, velkou radost jim udělal i duklácký maskot JD. A co je hlavní? Všichni si užili spoustu legrace, o což šlo především.

Hráči A-týmu Dukly byli pro malé návštěvníky hodně velkým lákadlem. Tím spíše, když hokejisté pomáhali zájemcům obléct se do hokejového. Petr Šidlík s Radkem Hubáčkem si vzali na starost gólmanskou výstroj. „Moc si to užívám. Za celý život jsem se sám tolikrát neoblékl, kolik jsem tady oblékl dětí,“ usmívá se „Šídlo“ a „Hubas“ mu šibalsky sekundoval. „Dobré to je, už jsme v oblékání získali trošku grif, tak už v tom umíme chodit. Ze začátku to bylo trošku složité, protože Sáblo nám s gólmanským vůbec nepomohl, proto to zůstalo na nás,“ směje se jihlavská desítka na adresu Lukáše Sáblíka, z jehož myšlenky se celá akce v Robinsonu zrodila.

Kompletní fotogalerie: Odpoledne s Duklou v Robinsonu

Na otázku, zda byli hráči stejně nadšení jako děti, přišla od známého vtipálka Radka Hubáčka pohotová odpověď. „Jo, Petr je ze mě nadšený celou sezonu, nejen dneska,“ rozesměje Hubas sebe i svého spoluhráče Petra Šidlíka. Veselo bylo i u druhého stanoviště, kde do hokejové výstroje oblékal David Čermák. „Žádná sranda to není, no,“ usmívá se nadějný junior a na otázku malé dívčiny, která se jej při podpisu na ruku zeptala, jaký je hokejista, odpověděl také bleskově a se smíchem. „Já jsem dobrej hokejista.“

Videoohlédnutí: Duklácké odpoledne v Robinsonu 2018

Autor videa: Tomáš Lysý

Petr Šidlík, Lukáš Sáblík a Radek Hubáček pomáhali malým zájemcům do gólmanské výstroje.

Oblečení do brankářského a následné foto bylo pro malé zájemce velkým lákadlem.

Do hráčské výstroje oblékal i nadějný junior, útočník David Čermák, jenž je na soupisce A-týmu.

Při slalomu to některým dětem pořádně šlo, s hokejkou jako by byli odmalička.

Děti si také zastřílely na branku – buď s malým gólmanem a nebo bez gólmana, na terč.

Hodně velký zájem byl také o podpisy na veškerý materiál – trička, dresy, ruce, kartičky, papírky. Foto: Tomáš Lysý