Erik de la Rose hraje v Bratislavě na All Star Cupu 2018

17.02.2018 / Tomáš Lysý, David Suchý

Jihlavský obránce Erik de la Rose, který patří k tahounům týmu, odjel plný očekávání na turnaj All Star Cup, ve kterém účinkuje ve výběru hvězd Tipsport extraligy ledního hokeje. „Těším se. Bude to zábavná zkušenost,” směje se švédský bek, který je nejproduktivnějším bekem červenožlutých. Všechny zápasy můžete živě sledovat na webu hokejkaTV.

Turnaj konaný v Bratislavě je pilotním ročníkem nového projektu, ve kterém se utkají vybraní hráči české, slovenské, rakouské a německé nejvyšší soutěže. Formát turnaje bude 3 na 3, který kopíruje divácky velmi zajímavou hru v prodloužení „Myslím si, že je to zábavný projekt, potkat týmy z ostatních lig“ říká Erik a dodává. „Uvidíme kdo turnaj vyhraje a získá trochu prestiž. Myslím si, že to bude zábavný víkend jak pro hráče, tak pro fanoušky“ V nominaci týmu Tipsport extraligy ledního hokeje došlo v posledních dnech k pár změnám, kdy libereckého Kvapila nahradil Lakatoš a místo boleslavského Orsavy se představí Žejdl. Výměnou prošel i zástupce Litvínova, kdy Hanzl nahradil Hübla.

Sestava: Svoboda, Kašík - de la Rose, Flemming, Hrbas, Vyrůbalík - Bednář, Hanzl, Lakotoš, Nečas, Pech, Polanský, Tomášek, Orsava

Videorozhovor s Erikem de la Rosem o All Star Cupu 2018

Autoři videa: Tomáš Lysý, David Suchý. Překlad: David Suchý