I během baráže můžete oslavit na HZS narozeniny svých fans přátel

04.04.2018 / JD MASKOT DUKLY

Pokud má váš blízký člověk a fanoušek Dukly ve dnech kolem utkání narozeniny a bude na stadionu, překvapte ho speciálním blahopřáním! Na adresu deti@hcdukla.cz (vždyť kdo si hraje, nezlobí) pošlete jeho fotografii, jméno či přezdívku a věk (nebo datum narození), případně napište, co ho baví, nebo typ co k fotografii dodat. V rámci následujícího domácího zápasu, během druhé přestávky, mu pustíme na LED obrazovce speciální blahopřání.

Technické možnosti jsou na stadionu omezené, ale uděláme maximum pro vaši radost a potěchu. Fotografie s doplněním posílejte nejméně tři dny před zápasem. Do předmětu emailu uveďte heslo blahopřání. Fotografie musí mít velikost minimálně 500 kB. Pokud přijde žádostí velké množství, zařadíme je dle příchozího pořadí. Doručení a zařazení blahopřání vám potvrdíme emailem.

A nezapomeňte! Ježek JD má facebookový profil

Maskot HC Dukly Jihlava ježek JD má vlastní facebookový profil. Ti, kteří s ním dovádí na stadionu i na dalších akcích, se mají šanci vidět (pokud stojí poblíž fotograf). Ti, kteří mají rádi Duklu, mohou číst a znát jeho názory, a to na kompletní dění kolem oblíbeného klubu. Sledujte komentáře, aktivity mimo zápasy a fotogalerii ze zápasů. Stránky mapují jeho pohyb i při dalších aktivitách, jako jsou akce pro děti a nechybí ani pozvánky na ně.

„Snažíme se, aby byl maskot během zápasů živý, bavil fanoušky a dováděl s dětmi. Má to sice své omezení kvůli váze a rozměru kostýmu, ale zvětšující zájem nejen dětí snad dokazuje, že se nám to daří,“ komentuje akci Zdeněk Drla, PR manažer Dukly.

Sám maskot občas fanoušky vyzývá k různým věcem. Někdy k většímu fandění a někdy k opatrnému zacházení s ním samotným. To proto, že hrubé tahání za bodliny, stahování dozadu, nebo strkání mimo omezené zorné pole maskota je riskantní jak pro „agresora“, tak maskota i pro okolí. „Při prudkém zatahání zezadu hrozí zranění maskota a je i možné, že přepadne nekontrolovaně dozadu a ublíží lidem za ním. Často tam stojí děti a důsledky nechceme domýšlet,“ varuje Zdeněk Drla.

Přes vážný tón předcházejícího odstavce je profil JDýho převážně veselý, tak neváhejte, dejte mu „lajk“ a sledujte ho… Profil a jeho obsah je určený všem fanynkám a fanouškům HC Dukla Jihlava.
Více na facebook.com/jd.dukla.jihlava/

Foto: David Suchý