Vstupné na první ligu se snížilo. Znovu budou tři druhy permanentek, dvě z nich se šálou

15.06.2018 / KLUB

HC Dukla Jihlava bude od sezony 2018/2019 opět hrát první ligu, takže se opět mění cena vstupného. Cena jednorázových vstupenek je oproti loňské extraligové sezoně levnější o 30 Kč, klub opět zavádí tři druhy permanentního vstupného. První z nich je na 28 zápasů základní části. Ke zbylým dvěma druhům permanentek – na základní část + play-off nebo na kompletní celosezonní permanentku (příprava, základní část, play-off, baráž) dostanou fanoušci speciální šálu, kterou nebude možné nikde koupit. Ceník pro ročník 2018/2019 schválila na svém jednání Valná hromada Dukly Jihlava, kterou je Rada města Jihlavy. Prodej permanentek bude zahájen před prvním přátelským zápasem.
Domácí zápasy Dukly Jihlava budou v nové sezoně začínat vždy v 17:30 hodin.

Jednorázové vstupné

Formát jednorázového vstupného vychází z loňského ročníku, do prodeje půjdou lístky na stání a na sezení, a to pro dospělé a děti do 130 centimetrů. Cena jednorázového vstupného pro dospělé návštěvníky na sezení i na stání se snížila o 30 Kč. Vstupné pro děti na stání zůstalo zachováno, dětský lístek na sezení vyjde také o 30 Kč levněji.

Přes internetovou vstupenkovou síť Ticketportal bude možné od nové sezony koupit vstupenky pouze na stání. Systém bude rozlišovat mezi dospělým a dětským vstupným. Na zápasy v dalších částech sezony (tzn. play-off resp. baráž) se může jednorázové vstupné navýšit.

Ceník jednorázového vstupného na zápasy A-týmu, včetně přípravy

Jednorázové vstupné na zápasy 1.ligy – dospělí stání            90 Kč
Jednorázové vstupné na zápasy 1.ligy – dospělí sezení          120 Kč
Jednorázové vstupné na zápasy 1.ligy – děti stání               30 Kč
Jednorázové vstupné na zápasy 1.ligy – děti sezení             120 Kč
Jednorázové vstupné na přípravná utkání – dospělí stání         50 Kč
Jednorázové vstupné na přípravná utkání – dospělí sezení        70 Kč
Jednorázové vstupné na přípravná utkání – děti stání            20 Kč
Jednorázové vstupné na přípravná utkání – děti sezení           70 Kč

Permanentní vstupné

Dukla se po roce opět vrací k třem druhům permanentních vstupenek. První druh je pouze na základní část. Tuto permanentku je možné pořídit již za 2000 Kč – pro dospělé. Její majitel i za tuto cenu ušetří své peněžence přesně 520 Kč. Za 28 jednotlivých zápasů na stání v základní části by totiž zaplatil 2520 Kč (28 zápasů x 90 Kč). Permanentka na sezení na základní část vyjde na 2690 Kč (úspora 670 Kč).

Ceník permanentky – Varianta 1: 28 zápasů základní části

Permanentní vstupenka na základní část – dospělí stání        2000 Kč
Permanentní vstupenka na základní část – dospělí sezení       2690 Kč
Permanentní vstupenka na základní část – děti stání            670 Kč
Permanentní vstupenka na základní část – děti sezení          2690 Kč

Další dva druhy permanentek jsou již tzv. rizikové. Varianta 2 počítá s 28 zápasy základní části + kompletně celým play-off. V případě vyřazovací části samozřejmě není přesný počet domácích zápasů. Dukla může v play-off odehrát na domácím ledě maximálně osm zápasů, minimálně pouze dva. Také koupí této permanentky může držitel výrazně ušetřit, jelikož k ní dostane jako dárek klubovou šálu ze speciální edice v hodnotě 300 Kč.

Příklad: Pokud by Dukla odehrála v play-off sedm domácích zápasů (jako v postupové sezoně 2016/2017), bude majitele permanentka na sezení stát 3250 Kč a jeho úspora bude minimálně 1250 Kč (28 zápasů základní části + 7 zápasů play-offm tzn. 35 zápasů x 120 Kč = 4200 Kč, k tomu permanentka v hodnotě 300 Kč = 4500 Kč). Navíc na zápasy play-off se může cena jednotlivých vstupenek zvýšit.

Ceník permanentky – Varianta 2: 28 zápasů základní části + play-off

Permanentní vstupenka na základní část – dospělí stání        2550 Kč
Permanentní vstupenka na základní část – dospělí sezení       3250 Kč
Permanentní vstupenka na základní část – děti stání            800 Kč
Permanentní vstupenka na základní část – děti sezení          3250 Kč

Nejrizikovější, ale zároveň i nejvýhodnější, je permanentka na kompletně celou sezonu. Samozřejmě i k ní budou fanoušci dostávat jako dárek speciální šálu. Do této permanentky jsou započítávány všechny domácí zápasy v přípravě, základní části, play-off a případné baráže o Tipsport extraligu ledního hokeje. Dohromady tak může jít až o 45 zápasů A-týmu Dukly Jihlava na Horáckém zimním stadionu (tzn. 3x příprava, 28x základní část, 8x play-off, 6x baráž).

Pokud by k tomuto počtu zápasů skutečně došlo, ušetří majitel permanentní vstupenky na sezení až 1650 Kč (5250 Kč zápasy + 300 Kč šála = 5550 Kč – 3900 Kč permanentka znamená úsporu 1650 Kč).

Ceník permanentky – Varianta 3: Příprava, 28 zápasů zákl. části, play-off a baráž

Permanentní vstupenka na základní část – dospělí stání        2900 Kč
Permanentní vstupenka na základní část – dospělí sezení       3900 Kč
Permanentní vstupenka na základní část – děti stání            900 Kč
Permanentní vstupenka na základní část – děti sezení          3900 Kč

Tuto speciální šálu dostanou fanoušci k permanentním vstupenkám varianty 2 (základní část a play-off) a varianty 3 (celosezonní). Šálu nebude možné jinde koupit.

Kompletní ceník vstupného včetně pronájmu ledu na velké a malé hale, storno poplatků, ceníku parkovného, veřejného bruslení, broušení bruslí apod. zveřejní klub v nejbližší době na svém webu.