Naučte své dítě bruslit! Přihlaště ho do kurzu

17.02.2012 / Zdeněk Drla

Oddíl krasobruslení HC Dukla Jihlava - mládež pořádá od konce února další kurz bruslení pro děti. Na programu je pět lekcí a závěrečný karneval.

První lekce proběhne v sobotu 25. února od 8:15 hodin. "Další lekce budou následovat vždy v neděli dopoledne. Přesné časy budou na webových stránkách klubu," prozradil Pavel Maláč z oddílu krasobruslení.

Pět hodinových lekcí pod vedením zkušených trenérek vyjde na rovných 400 korun. Na závěr kurzu je v plánu karneval na ledě s drobnými dárky, ten proběhne v neděli 1. dubna.

"Do kurzu se mohou hlásit děti, které začínají s bruslením i mírně pokročilí bruslaři. Podle výkonnosti budou rozděleny do dvou skupin," vysvětluje Pavel Maláč. „Děti budou během kurzu pojištěny a pod odborným dohledem,“ doplňuje ho trenérka Vladimíra Pokorná.

Přesné časy jednotlivých lekcí kurzu najdou rodiče na webových stránkách Dukly Jihlava v sekci Rozpis ledu (http://hcdukla.cz/rozpis_ledu.asp).
Lektorky doporučují dětem, aby si na led s sebou kromě bruslí vzali helmu nebo silnější čepici, rukavice a teplejší oblečení.
Případné dotazy můžete posílat na e-mail: kraso@hcdukla.cz.

Přihlášku do kurzu si můžete stáhnout zde