Fans day se blíží. Fanoušci se mohou těšit na bohatý „extraligový“ program

27.08.2017 / KLUB

Pamatujete si na poslední Fans Day, který proběhl 25. dubna? Dukla se spolu s fanoušky loučila s úspěšnou sezonou, ve které si po dvanácti letech znovu vybojovala účast v extralize. Utíká to, po čtyřech měsících totiž následuje FANS DAY DUKLY před novou extraligovou sezonou 2017/2018. Ten má tentokrát mnohem bohatší program. Fanoušci se moou těšit na představení A-týmu Dukly Jihlava a autogramiádu, představen bude nový dres, návštěvníci si budou moct vystřelit na virtuálního gólmana nebo si zahrát vzdušný hokej... K tomu zahrají Arciskačány a XIII. Století. Začínáme v pátek 1.9.2017 od 16 hodin na Horáckém zimním stadionu u vstupu C.

Jak je ze zvacího plakátu na předsezonní Fans Day Dukly patrné, letošní sezona bude ve znamení číslice 12 a 13. Důvod je prostý. Proč právě číslo 12? Dukla má dvanáct titulů, při posledním titulu byl kapitánem týmu současný jednatel klubu Bedřich Ščerban, jenž měl tehdy na dresu číslo 12, jihlavští hokejisté si po dvanácti letech zahrají extraligu. A třináctka? Po dvanácti letech je HC Dukla Jihlava mezi českou hokejovou elitou a nyní začíná žít svůj třináctý život!

Fans day 2017 by proto každému fanouškovi Dukly neměl uniknout. Oproti předešlým rokům je připraven bohatší program. „Vstupujeme do nové sezony, která bude extraligová, takže Fans Day bude také extraligový. Chceme, aby si ho užili všichni návštěvníci, jak děti, tak dospělí. Vedle již tradičního programu budou k dispozici zábavné atrakce jako virtuální brankář nebo vzdušný hokej. Během akce zahrají dvě skupiny – jihlavská pop-rock´n´rollová kapela Arciskačány a legenda gotického rocku XIII. Století,“ prozrazuje Zdeněk Drla z marketingového oddělení HC Dukla Jihlava.


Na co se fanoušci během předsezonního Fans Day Dukly mohou těšit?

- Představení kompletního A-týmu Dukly Jihlava (hráči a realizační tým)
- Autogramiáda A-týmu Dukly (možnost přinést si vlastní podpisové předměty)
- Během Fans Day je možné vyfotit se s hráči, realizačním týmem
- Představení dvou ze tří variant nového dresu Dukly, navíc v kompletní výstroji
- Nový plakát A-týmu
- Zábavné atrakce: virtuální brankář, vzdušný hokej
- O hudební náplň se postarají Arciskačány a XIII. Století


Grafika: Jan Poukar – POUKARdesign