Dukla v NHL! Fanoušci Jihlavy mohou hrát NHL 18 za svůj oblíbený klub

15.09.2017 / KLUB

Dukla Jihlava, která po dvanácti letech znovu hraje extraligu, nebude chybět ani v oblíbené hokejové herní simulaci NHL™18. Hra, která je vydávána každoročně od roku 1991, bude mít tentokrát kompletní českou lokalizaci včetně Tisport extraligy ledního hokeje. To znamená jediné – fanoušci si budou moct zahrát tuto hru z dílny Electonic Arts pod značkou EA Sports právě za červenožluté barvy. NHL 18 je u nás oficiálně uvedena na trh v pátek 15. září 2017.

Krátce po úspěšné baráži kontaktovali zástupci EA Sports přes marketingového partnera extraligy BPA právě Duklu Jihlava s tím, že je třeba, aby klub dodal podklady právě pro novou sérii oblíbené počítačové hry. Dukla samozřejmě neváhala ani minutu. „Samozřejmě jsme byli potěšeni, že budeme nedílnou součástí NHL. Sám jsem tuto sérii v minulosti hrál a vždycky jsem hledal různé upgrady, abych mohl hrát NHL právě za Duklu Jihlava,“ sděluje marketingový pracovník Dukly Jihlava Tomáš Lysý, který měl jihlavské podklady pro Electronics Art na starost.

„Byla to poměrně náročná práce, protože jsme byli posledním známým extraligovým účastníkem a lidé z EA Sports od zbylých třinácti extraligových klubů již měli vše potřebné – soupisku, hráčské hlavičky, varianty klubových dresů. Ale stihli jsme to, čímž bych chtěl moc poděkovat Janu Poukarovi z firmy POUKARdesign za pomoc. Jsme hrdí, že můžeme být součástí tak oblíbené hry, která je fenoménem po celém světě,“ doplňuje.

Foto: www.nhl.cz