Sledujte YouTube kanál Dukly Jihlava a mějte nejrychlejší přístup k novým videím

04.10.2017 / klub

Na konci října 2015, po výhře Dukly nad Kladnem 4:2, mohli jihlavští fanoušci vůbec poprvé shlédnout pozápasové videoohlasy s hráči a trenéry. Ty se rychle staly velice oblíbenými a videa byla rozšířena napříč všemi druhy článků. Na začátku play-off 2017 byly videoohlasy k dispozici do půlnoci po skončení zápasu na YouTube Dukly, kde k nim byl nejrychlejší přístup. Nastolený trend pokračuje i v nové sezoně - klubová redakce jako jedna z mála z celé extraligy objíždí s kamerou i venkovní utkání Dukly. Proto neváhejte a začněte odebírat oficiální YouTube kanál HC Dukla Jihlava. Jak? Popis naleznete v textu níže. Po videonovince v podobě "Dvanáctky otázek" se můžete těšit na novou videoanketu - Dukla gól měsíce.


Jak se stát odběratelem YouTube kanálu HC Dukla Jihlava:

Zadejte do Vašeho prohlížeče adresu www.youtube.com a přihlaste se (viz bordó obdélník). Pokud nemáte přihlašovací údaje (uživatelské jméno a heslo), registrujte se.


Na YouTube napište do pole Hledat HC Dukla Jihlava (viz bordó obdélník).


Najede Vám HC Dukla Jihlava s redesignovaným logem Dukly – Oficiální kanál hokejového klubu HC Dukla Jihlava na YouTube. Nyní stačí pouze kliknout na tlačítko Odebírat (viz bordó obdélník).


Pokud kliknete přímo na kanál HC Dukla Jihlava, budete mít tlačítko Odebírat vpravo hned pod grafikou stránek (viz bordó obdélník).