Nová videorubrika je zde. Hlasujte v anketě DUKLA Gól měsíce za září 2017

10.10.2017 / Tomáš Lysý

Pozorní čtenáři webu Dukly mohli zaznamenat, že klubová redakce chystá novou anketu. Ta je právě nyní spuštěna. Přinášíme Vám video pěti vybraných gólů za září 2017 a na Vás, čtenářích, je, abyste si zvolili ten, který se Vám nejvíce líbil. Ve výběru jsou opravdu výstavní trefy, proto se podívejte na video a poté hlasujte. Co zamýšlí redakce Dukly s autorem gólu, který bude mít nejvíce hlasů a tudíž vyhraje? To už pro Vás necháme jako další překvapení. Hlasovat můžete do pondělí 16.10.2017 do 23:59.

DUKLA GÓL MĚSÍCE ZÁŘÍ 2017

1) TOMÁŠ JIRÁNEK

Ve druhém kole předvedla Dukla na Spartě hodně sympatický výkon, ke kterému se přidal gól Tomáše Jiránka. Jihlavský útočník u střídačky Pražanů v útočném pásmu převzal puk od Erika de la Rose a obhodil si reprezentačního obránce Petra Zámorského. Ten ho ještě sekl, ale to „Jirasovi“ pranic nevadilo. Najel si blíže k brance a prudkou střelou nedal Sami Aittokalliovi v brance Sparty šanci.

2) FILIP SEMAN

Dostat puk zády k soupeřově svatyni a vstřelit branku? Pro Filipa Semana žádný problém. V zápase na ledě Pardubic se po pravé straně prohnal do útočného pásma Tomáš Jiránek a přihrál mezi kruhy pro Filipa Semana. Ten byl sice zády k brance, ale na Ondřeje Kacetla v pardubické brance předvedl dokonalou kulišárnu. Dal si puk na bekhend a překvapenému gólmanovi poslal navštívenku nad lapačku.

3) MICHAL HLINKA

Leckterý divák si v utkání Dukla – Vítkovice pomyslel, k čemu se to Michal Hlinka chystá. Jihlavský útočník totiž na levé straně nabral rychlost a z vlastního obranného pásma rychle přejel až k útočné modré. Již pár metrů před ní naznačil pořádný nápřah, a jak si usmyslel, tak následně učinil. Opřel se do kotouče a golfákem od modré vymetl přesně bližší šibenici.

4) FILIP SEMAN

Jak z vlastního obranného pásma vykouzlit vítězný gól? Stačí se podívat na zápas Dukla – Vítkovice, respektive na souhru vedoucí k třetí jihlavské brance. Po buly před Jakubem Škarkem se puku ujal Erik de la Rose a rychle ho poslal na Lukáše Žálčíka. Jihlavský forvard bryskně zatáhl kotouč na druhou stranu a za modrou ho krásně přenechal za sebou jedoucímu Filipu Semanovi. Ten zakončil pěknou souhru, jak se sluší a patří. Vyhnul se obránci a poslal puk pod horní tyčku.

5) TOMÁŠ JIRÁNEK

Další hezká souhra, vedoucí k prvnímu jihlavskému extraligovému vítězství po dvanácti letech. Dukla navázala na úspěšná prodloužení tři na tři ze sezony 2016/2017. Tomáš Jiránek v utkání proti Mladé Boleslavi projel po pravé straně přes útočnou modrou a vzápětí přihrál puk na najíždějícího Michala Hlinku. Ten si nabruslil blíže k brankáři, načež našel zadovkou právě Tomáše Jiránka. Ten si tváří v tvář gólmanovi počínal suverénně – střelou k tyči vystřelil Jihlavě druhý bod.

VIDEO – DUKLA GÓL MĚSÍCE ZA ZÁŘÍ 2017

Autoři videa: Tomáš Lysý, HZStv1, hokejkaTV, hokej.cz

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ:

1) Filip Seman 47 odpovědí, 28,3%
2) Tomáš Jiránek 42 odpovědí, 25,3%
3) Tomáš Jiránek 34 odpovědí, 20,5%
4) Filip Seman 22 odpovědí, 13,3%
5) Michal Hlinka 21 odpovědí, 12,7%

Každý hlasující měl možnost pouze jednoho hlasu.

Co bude následovat s autorem gólu, který měl nejvíce hlasů a vyhrál? To si redakce webu nechává jako překvapení. Těšit se můžete na konci měsíce října 2017.