Movember na Dukle! Vyfoť se na zimáku s narostlým knírem a vyhraj poukázku do Fanshopu

03.11.2017 / KLUB

K měsíci listopadu patří v posledních letech celosvětová akce Movember, kdy si muži během celého měsíce nechávají narůst knírek. Je zaměřená na šíření podvědomí o mužském zdraví, zejména na prevenci rakoviny prostaty, typického mužského onemocnění, a získání finančních prostředků na její léčení. Movember bude probíhat i mezi členy A-týmu Dukly, redakce webu bude pravidelně zveřejňovat foto hráčů s narůstajícím neholeným knírem. HC Dukla Jihlava a firma SportsScouting (provozovatel Fanshopu a Eshopu) si pro fanoušky připravili k Movemberu fotosoutěž o poukázku do Fanshopu v hodnotě 200 Kč.

Pravidla fotosoutěže:

Přijďte během listopadu 2017 v dukláckých barvách či v dukláckém oblečení na utkání A-týmu Dukly Jihlava a vyfoťte se na Horáckém zimním stadionu s Vaším narostlým knírem. Fotografie posílejte na e-mail soutez@hcdukla.cz a do předmětu e-mailu napište Movember Dukla. Každý soutěžící může poslat pouze jednu fotografii. Vyfotit se můžete během jednoho z pěti listopadových utkání Dukly, viz. rozpis zápasů.

Z došlých fotografií vybere marketingové oddělení klubu spolu s hráči A-týmu jednu nejvíce kreativní a dotyčný na obrázku získá dárkový poukaz v hodnotě 200 Kč na nákup zboží ve Fanshopu Dukly. HC Dukla Jihlava pořádá soutěž s firmou SportsScouting, která je provozovatelem Eshopu a Fanshopu, jenž je otevřen během domácích zápasů Dukly nad kotlem domácích fanoušků.

Movember Petra Šidlíka ze dne 3.11.2017. Foto: Tomáš Lysý


Více o akci Movember si můžete přečíst na stránkách cz.movember.com. A pokud Vám není jasné, co vlastně slovo Movember znamená, tak vysvětlení je jednoduché. Název charitativní akce vznikl spojením slov Moustache (v překladu knír) a November (v překladu listopad). Movember se dá volně přeložit jako jakýsi „pád kníru.“