Další novinky ve Fanshopu jsou zde. Objednávejte šálu Tomáše Čachotského nebo hráčskou soupravu A-týmu

20.11.2017 / KLUB

Plníme sliby! Již od prvního zveřejnění nových souprav A-týmu volali fanoušci po možnosti jejich koupě. Ta nyní přichází. Ve Fanshopu a Eshopu si můžete objednávat originální set (bunda+tepláky), který nosí hráči a realizační tým Dukly Jihlava. K soupravě můžete poptat také boty, ty však budou prodávány pouze v dostatečném počtu objednávek. A další novinka – do prodeje jdou také dva zimní kulichy nebo dvě šály, přičemž jedna je s motivem kapitána A-týmu Tomáše Čachotského. Provozovatel SportsScouting zároveň upozorňuje, že pokud chcete mít do Vánoc extraligové dresy Dukly, je třeba udělat objednávku nejpozději do 24.11.2017.

Eshop HC Dukla Jihlava najdete zde.

Fanshop Dukly je umístěn nahoře za sektorem ABC na stání za kotlem domácích fanoušků, resp. vpravo vedle bufetu (pohledem od ledu). Otevřen je během všech domácích extraligových zápasů Dukly Jihlava v sezoně 2017/2018.

HRÁČSKÁ SOUPRAVA A-TÝMU DUKLY JIHLAVA

Soupravu je možné objednat pouze dohromady, nikoliv zvlášť bunda a zvlášť tepláky.

BOTY A-TÝMU DUKLY JIHLAVA – K SOUPRAVĚ

Boty půjdou do prodeje pouze v případě dostatečného počtu objednávek. Jejich cena je 2699 Kč. Bližší informace dostanete ve Fanshopu během zápasů A-týmu Dukly nebo u provozovatele, firmy SportsScouting.
Foto: Jaroslav Kottink/SB Corporation

ŠÁLA TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO

KULICHY A ČEPICE S KLASICKÝM I ALTERNATIVNÍM LOGEM DUKLY