Máte permanentku Dukly a fandíte národnímu týmu? Soutěžte o vstupenky na MS 2018 v Dánsku

05.12.2017 / KLUB

Chcete být u historického okamžiku v hokejových dějinách? Mistrovství světa v ledním hokeji bude vůbec poprvé hostit Dánsko a vy můžete být u toho! Jestliže vlastníte permanentní vstupenku na zápasy Dukly, pak je právě Vám určena soutěž o zájezd na MS 2018 v Dánsku se vstupenkami na dvě utkání. Stačí jen dát svůj tip a věřit, že se na Vás usměje štěstí v tipovací soutěži, kterou Vám přináší Auto Máca ve spolupráci s HC Dukla Jihlava a Škoda Auto.

Zdravíme věrné fanoušky Dukly!
Rádi bychom Vás informovali o tipovací soutěži, která je určena právě Vám, držitelům permanentek HC Dukla Jihlava. Přiváží Vám jí hrdý partner Tipsport extraligy ledního hokeje a současně generální partner světových šampionátů v ledním hokeji ŠKODA AUTO ve spolupráci s Auto Máca a extraligovým týmem HC Dukla Jihlava.

Co je ve hře?
Nic menšího než zájezd na Mistrovství světa 2018 v Dánsku, navíc se vstupenkami na dvě utkání. Právě vy můžete být u toho, když se světový šampionát poprvé v historii bude konat v této severoevropské zemi.

Co pro to musíte udělat?
Nic víc než dát svůj tip. Navíc jako permanentkář máte hned dvě možnosti. Tipovat můžete přímo na Horáckém zimním stadionu během domácích zápasů Dukly v termínech 8.12., 20.12., 3.1., 26.1. a 6.2. – vyplněním soutěžního formuláře u hostesek ŠKODA. Druhá možnost nabízí online formulář na Škoda auto – hokejová extraliga.

Soutěž probíhá od 15. listopadu 2017 do 8. února 2018