Netpromotion group s.r.o. fandí hokejovému klubu HC Dukla Jihlava. Marketingová agentura plně věří v bohaté zkušenosti a schopnosti klubu

11.01.2018 / Komerční prezentace

Využijte potenciál online světa, to je hlavní myšlenka, kterou sdělujeme našim klientům a partnerům pod záštitou netpromotion group s.r.o. Klientům přinášíme řadu služeb zaměřených primárně na zviditelnění v internetovém prostředí. Dle jejich očekávání, požadavků a nároků volíme takový mix služeb a nástrojů, který přinese potřebný užitek.

Netpromotion group s.r.o. je ověřená firma, která se zabývá kompletně online marketingem, který zahrnuje vše od budování pozic v internetových vyhledávačích po tvorbu webu, zkušenosti má ale i s úpravami současných webů svých klientů. Kanceláře má v Pardubicích, Praze, Chrudimi, Brně a Berouně. Funguje od roku 2005, kdy začala s katalogy, jako jsou www.netfirmy.cz, www.netkatalog.cz, www.idatabaze.cz, nebo www.ekatalog.cz. Za tu dobu se jí podařilo získat mnohé pozitivní reference. Velmi kladná recenze pochází z podzimu roku 2017, kdy se společnosti netpromotion group s.r.o. podařilo se svou prací získat velmi dobré hodnocení, a sice 1. místo v soutěži WebTop100 v kategorii Obchod a služby B2B. Je rovněž držitelem prestižního certifikátu Collabim z oblasti SEO. Více na www.netpromotion.cz. Společnost si zakládá na pomoci druhým, a proto se snaží podporovat mnoho charitativních projektů po celé České republice.

A CO DALŠÍ PARTNERSTVÍ? SPORT JE PRO NÁS ČÍSLO 1

Kromě Dukly Jihlava pokračujeme partnerstvím s AC Sparta Praha, která je vnímána za sportovní špičku českého fotbalu.
I v nadcházející sezóně budeme tradičními partnery pardubického hokejového klubu HC DYNAMO PARDUBICE. Sportovní kluby a spolky jsou i do budoucna naší prioritou, se kterou chceme a budeme naše jméno nadále spojovat.

Tomáš Meloun – jednatel společnosti