Maskot Dukly ježek JD řádí na facebooku

16.01.2018 / JD maskot Dukly

Maskot HC Dukly Jihlava ježek JD má vlastní facebookový profil. Fanoušci Dukly a všeho kolem ní mohou sledovat mimo jiné jeho komentáře, aktivity mimo zápasy a fotogalerii ze zápasů. Stránky budou mapovat účast maskota na oficiálních akcích klubu i při dalších aktivitách jako jsou akce pro děti a podobně. FB profil JD maskot Dukly najdete zde - dej Líbí se mi a sleduj ho!

„Snažíme se, aby byl maskot během zápasů živý, bavil fanoušky a dováděl s dětmi. Má to sice své omezení díky váze a rozměru kostýmu, ale zvětšující zájem nejen dětí snad dokazuje, že se nám to snad daří. Toto je další krok k propagaci maskota a klubu,“ komentuje akci Zdeněk Drla PR manažer Dukly. Profil a jeho obsah je určený všem fanynkám a fanouškům HC Dukla Jihlava.

Dukla pořádá odpoledne pro ty nejmenší fanoušky

Chodíte na zápasy Dukly i s dětmi? Chcete, aby i ony byly zapálené pro naše barvy? Chcete, aby hrály hokej? Chcete si prostě užít jedno odpoledne s dětmi s Duklou a v rodinném parku Robinson? Máte šanci.

V úterý 16. 1. 2018 od 16 hodin bude mít Robinson pro malé fandy dveře dokořán! Vedle běžných atrakcí si děti budou moci vyzkoušet hokejovou výzbroj (dětskou i dospěláckou), zahrají si hokej a vyzkouší další potřebné dovednosti s hokejkou. Celému dovádění budou přítomni zástupci A týmu i maskot Dukly ježek JD.

Pro ty, kteří dopředu napíší jména dětí na emailovou adresu deti@hcdukla.cz a do předmětu uvedou heslo Robinson, bude vstup zdarma. Zaregistrujte se a přijďte si užít!