2:3
(0:1, 2:0, 0:2)

Mladší žáci vezou z Chrudimi těsné vítězství

27.02.2016 / Jaroslav Wollmann

V sobotu 27. února cestovali svěřenci Tomáše Dzurika do Chrudimi. Po úvodní třetině vedli hosté 1:0, když se trefil Michal Lagron. Domácí ve druhé části otočili na 2:1. Dukla se ale nezvdala a zásluhou dvou branek Maxe Machovského zvítězila těsně 3:2 a do tabulky si připsala dva body. Ve skupině tak jihlavským mladíkům nadále patří první místo.
27.02.2016, Liga mladších žáků "D" - 24. kolo

HC Chrudim

2

HC Dukla Jihlava

J. Novák (30. Horák) – Doskočil, Augusta, T. Sapík, Kret, Hrubý - Bakus, Němec, Machovský – Lagron, Habermann, Křížek
3
Branky a nahrávky Jihlavy: 17. Lagron (Augusta), 49. Machovský (Lagron), 54. Machovský (Bakus). Nejlepší hráči Jihlavy: Alex Augusta, Josef Novák, Patrik Bakus, Jindřich Habermann, Tobiáš Sapík.

Průběh utkání

Od úvodních minut jsme diktovali tempo hry a vytvářeli si poměrně dost brankových příležitostí. Obzvláště ve druhé části jsme mohli několikrát navýšit hubené vedení 1:0, ovšem stoprocentní šance jsme trestuhodně neproměňovali. Navíc do druhé přestávky z ničeho nic soupeř dvakrát udeřil, ovšem klukům jsem věřil, že budou pokračovat v dobrém výkonu a výsledek otočí. Což nakonec zvládli, navíc všichni odevzdali maximum až do závěrečné sirény, a tak mohli odcházet se vztyčenou hlavou a vítězně," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.