3:9
(0:5, 1:1, 2:3)

Mladší žáci o své výhře rozhodli již v první třetině

05.03.2016 / Jaroslav Wollmann

V sobotu cestovali mladší žáci D do Chotěboře. Již po první třetině vedli svěřenci Tomáše Dzurika 5:0. Ve druhé části přidaly oba celky po jedné brance a hosté tak stále vedli o pět gólů. V poslední třetině si mladí hráči Dukly dokráčeli pro výhru 9:3. Dvě branky vstřelil Oldřich Novák. Jihlavané jsou tak nadále na první pozici.
05.03.2016, Liga mladších žáků "D" - 25. kolo

HC Chotěboř

3

HC Dukla Jihlava

Horák (30. J. Novák) – Habermann, Matějíček, Kain, Port, Hrubý, Němec - Chlubna, Bakus, O. Novák – Fábry, Kudrna, Peš – Lagron, Procházka, D. Buzek
9
Branky a nahrávky Jihlavy: 8. Kudrna (Peš, Fábry), 11. Bakus, 14. O. Novák (Chlubna, Habermann), 15. Peš (Port, Fábry), 20. O. Novák (TS), 25. Fábry (Kudrna, Kain), 47. Matějíček, 51. Port (Kudrna), 60. Habermann (Bakus). Nejlepší hráči Jihlavy: Vojtěch Port, Jindřich Habermann, Oldřich Novák, Martin Matějíček, Tobias Chlubna, Patrik Bakus, Andrej Fábry, Václav Kudrna, Hynek Peš.

Průběh utkání

Vstup do utkání se nám podařil a úvodní část nám patřila, měli jsme puk často ve svém držení a po zásluze vstřelili pět branek. V druhé části měl výkon sestupující tendenci, zejména nám uvadal pohyb. Ve třetí části došlo ke zlepšení a dokráčeli jsme k zasloužené výhře. Zajímavostí je, že se utkali dva nejmladší týmy soutěže, kde domácím dokonce tvoří polovinu týmu hráči ročníku 2006 a výjimečně jsme tak měli fyzickou převahu," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.