2:2
(2:0, 0:2, 0:0)

Mladší žáci si z Pardubic vezou bod

12.03.2016 / Jaroslav Wollmann

V sobotu 12. března cestovali svěřenci Tomáše Dzurika do Pardubic, aby zde odehráli poslední venkovní duel. Po první třetině vedli domácí 2:0. Hosté se probrali až ve druhé části, kdy dokázali srovnat stav na 2:2, když se prosadili Patrik Křížek a Patrik Bakus. Ve třetí třetině už žádná branka nepadla, a tak se oba celky rozešly smírně.
12.03.2016, Liga mladších žáků "D" - 27. kolo

HC Dynamo Pardubice

2

HC Dukla Jihlava

J. Novák (32. Horák) – Habermann, Augusta, Hrubý, Kret, Kain - Chlubna, Bakus, Křížek – Lagron, Němec, Doskočil - Procházka
2
Branky a nahrávky Jihlavy: Křížek, Bakus (Habermann). Nejlepší hráči Jihlavy: Karel Horák, Jindřich Habermann, Matěj Doskočil.

Průběh utkání

V posledním venkovním utkání letošního ročníku předvedli kluci první třetinu mdlý výkon, připomínající některé slabší výkonu z počátku sezony. Byli jako skuteční účastníci zájezdu. Měli jsme veliké štěstí, že domácí vstřelili pouze dvě branky. V druhé části přišlo probuzení ze zimního spánku a začali jsme se více tlačit do útoku. Základem bylo, že jsme zrychlili hru a lépe fungovala spolupráce obránců a útočníků při zakládání útoku. Ve třetí části výkon gradoval, zde jsme naopak soupeře jen vyjímečně pustili z jejich obranného pásma, bohužel vítěznou branku jsme nevsítili, ač jsme měli například pět samostatných nájezdů. Ovšem když vezmu v potaz průběh celého utkání, remíza je spravedlivá a jistě to bylo přínosné utkání pro obě družstva," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.