2:1
(1:1, 0:0, 1:0)

Přesilové hry rozhodly o tom, že se Dukla ze Zlína vrací bez bodu

28.01.2018

Vstup do zápasu se Dukle nadmíru povedl. Petr Straka již po 84 vteřinách vstřelil svůj první jihlavský gól, když v přesilovce dorazil Skořepovu střelu. Domácí odpověděli v desáté minutě také v početní výhodě. Zlín držel gólman Libor Kašík, který chytil Strakovi další dvě velké šance. Ve druhé třetině měli Aukro Berani střeleckou převahu, ale bez gólového zúročení. Na začátku třetího dějství nevyužila Dukla dvě přesilové hry, takže přišel trest v početní výhodě z hole domácího Okála. Jihlavská odpověď již nepřišla, proto se Zlínští mohli radovat z výhry 2:1.
28.01.2018 15:30, Tipsport extraliga - 44. kolo

Berani Zlín

Kašík – Freibergs, Ferenc, Valenta, Nosek, Řezníček, Žižka, Matějíček – Šťastný, Okál, Bukarts – Veselý, Fořt, Honejsek – Kubiš, Fryšara, Ondráček – Klhůfek, Popelka, Šlahař
2

HC Dukla Jihlava

Kořenář – Kajínek, Suchánek, Bryhnisveen, Zdráhal, Stříteský, Půža – Čachotský, Zeman, Dostálek – Straka, Skořepa, Seman – Žálčík, Hlinka, Anděl – Diviš, Hubáček, Hamill
1
Branky a nahrávky: 10. Okál (Šťastný, Bukarts), 49. Okál (Bukarts, Freibergs) – 2. Straka (Skořepa, Zdráhal). Rozhodčí: Sýkora, Hribik - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 7:6. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 3690. Střely na branku: 37:23. Průběh utkání: 0:1, 2:1.

Ohlasy trenérů

Petr Vlk (HC Dukla Jihlava): Jsme zklamaní, že nevezeme ze Zlína ani jeden bod. Byl to po celý průběh vyrovnaný zápas, ale bohužel rozhodla naše nedisciplinovanost před druhou brankou. Soupeř hraje přesilové hry velmi dobře a dá se říci, že celé utkání udělal dvakrát v přesilovkách. Rozhodla špatná nedisciplinovanost v nejvzdálenějším koutu od naší brány, která nás stála body.

Martin Hamrlík (Aukro Berani Zlín): Od začátku bylo vidět, že jde o hodně. Jihlava šla brzy do vedení a byla nebezpečnějším týmem. Na nás bylo vidět, že jsme zbytečně nervózní. Zklidnil nás až vyrovnávací gól. Poté to bylo o tom, kdo vstřelí druhý gól a my jsme šťastnějším týmem zásluhou využité přesilovky. Předtím jsme se obávali o výsledek při početních výhodách soupeře. Radujeme, se že jsme dali vítězný gól, ale byl to vyrovnaný duel od začátku až do konce.



×
Dnes v 18:00 | Junioři
HC Sparta Praha
HC Dukla Jihlava
×
Dnes v 17:30 | Muži
VHK ROBE Vsetín
HC Dukla Jihlava