3:4p
(2:3, 1:0, 0:0 - 0:1)

31.01.2018

31.01.2018 15:00, Extraliga staršího dorostu - 27. kolo

HC Dukla Jihlava

Juřička – Křišta, Piskač, Veleba, P. Brož, Smolko, Trávník, Zvěřina – V. Brož, Chlubna, Čermák, Krajíček, Najman, Filip, Juda, Pigl, Barák, Svoboda
3

Berani Zlín

Kubík – Holík, Dluhoš, Suhrada, Hamrlík, Jaroněk, Janošek, Pavlas – Sebera, Podešva, Pröschl, Světlík, Lekeš, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Kristek, Kozubík
4
Branky a nahrávky: 11. Chlubna, 20. Chlubna (Krajíček, Čermák), 38. Chlubna (Najman) – 2. Sebera (Sedláček, Dobiáš), 7. Kozubík (Pröschl, Fajkus), 10. Kozubík (Fajkus), 64. Dobiáš (Sedláček, Janošek). Rozhodčí: Vepřek - Kříž, Šustr. Vyloučení: 5:5. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 65. Střely na branku: 37:37. Průběh utkání: 0:3, 3:3, 3:4.

Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Bohužel, o body jsme se dnes připravili doslova sami laxním vstupem do utkání, kdy jsme soupeři po individuálních chybách nabídli třígólové vedení. Zachránil nás až timeout a důrazná domluva v polovině první třetiny. V druhé třetině jsme byli aktivnější a dotáhli vedení soupeře, nicméně třetí třetina opět patřila hostům, i když žádná branka nepadla. V prodloužení byly šance na obou stranách, Zlín byl nakonec produktivnější.
Upřímně, dnes jsme jako realizační tým chtěli tři body a tak "pouze" bod je pro nás zklamáním. Na druhou stranu s nasazením a zodpovědností, s jakou v poslední době k utkáním někteří hráči přistupují, můžeme jednobodový zisk považovat za malé vítězství.
Myslím, že "míč" je teď už opravdu jen na straně hráčů a oni musí konečně ukázat, že tréninkové hodiny, které tu denně trávíme, nejsou "ztraceným" časem. Myslím že všichni cítíme, že umíme. Můžeme hrát lépe a věřím, že to brzy ukážeme.