Aneta Hvězdová bude přednášet o všestranné přípravě a výchově sportovce

11.02.2018 / Tomáš Lysý

Dukla Jihlava pořádá další přednášku. Po Vítu Schleingerovi, jenž v Jihlavě hovořil o stravě, regeneraci a mentálním tréninku, bude na Základní škole Seifertova přednášet také Aneta Hvězdová z JAH Academy. Její přednáška je zaměřena na všestrannou přípravu a výchovu sportovce a uskuteční se ve středu 21. února v 17 hodin. „Přednáška je určená jak pro trenéry, tak pro hráče jakéhokoliv věku. Budeme se zabývat otázkou komplexní výchovy sportovce, jak po fyzické, tak po psychické stránce,“ říká Aneta Hvězdová, jejíž matka Miroslava Bendlová-Koželuhová vyhrála Fed Cup.

„Jedná se o další akci, která se bude týkat komplexní výchovy sportovce. Loni jsme tady měli sporthackera Víta Schlesingera, nyní bude přednášet Aneta Hvězdová,“ prozrazuje Petr Svoboda, trenér mladšího dorostu Dukly Jihlava, který přednášku organizuje.

Aneta Hvězdová je bývalá tenisová hráčka a reprezentantka, trenérka i kouč v švýcarské tenisové akademii Molitor-Hingis. V Jihlavě bude mluvit o všestranné přípravě a výchově sportovce a nechá nahlédnout pod pokličku spolupráce s vrcholovými sportovci v rámci fyzické a mentální přípravy. „Přednáška je určená jak pro trenéry, tak pro hráče jakéhokoliv věku. Budeme se zabývat otázkou komplexní výchovy sportovce, jak po fyzické, tak po psychické stránce,“ prozrazuje Aneta Hvězdová a doplňuje, že by byla ráda, aby si posluchači odnesli poznatky a zahrnuli je nejen do sportovní sféry, ale i do soukromého života.

Celé akce se zároveň zúčastní dva editoři ze známého portálu o příběhu sportovců Bez frází.

Informace k přednášce:

Termín a místo: Středa 21. února 2017, 17:00, jídelna Základní školy Seifertova Jihlava
Cena přednášky: 80 Kč/osoba
Přihlášky: závazné přihlášky je možno zasílat na e-mail petr.svoboda23@gmail.com
Aneta Hvězdová: Webové stránky

TRENÉR PETR SVOBODA K PŘEDNÁŠCE ANETY HVĚZDOVÉ