GéTéčko od Kie je znovu oficiálním vozem česko-finské hokejové školy

17.07.2018 / Tomáš Lysý

K Mezinárodní česko-finské hokejové škole patří i vůz, který před kempem a v jeho průběhu slouží celému realizačnímu týmu. S loňským vozem, kterým byla Kia pro_cee’d GT od společnosti Autocentrum BUPI s.r.o. panovala velká spokojenost. Nebyl tedy důvod, proč tento automobil znovu nevyužít. „Kia GT bude brázdit silnice nejen Vysočiny, propagovat školu a sloužit realizačnímu štábu celé akce. Je to nadupaný sportovní vůz, který se k celému kempu hodí. Vybíráme nejlepší hráče z Kraje Vysočina a k tomu patří i adekvátní automobil,“ podotýká s úsměvem jednatel Dukly a hlavní manažer akce Bedřich Ščerban.

Foto: Tomáš Lysý (2x).


Autocentrum BUPI s.r.o.

Autocentrum BUPI s. r. o. je autorizovaný prodejce vozů značek KIA a SUZUKI. Společnost vznikla v prosinci 1995 a navázala na společnost Autoopravna BUPI, která, jak název vypovídá, se zabývala především opravami a lakováním vozidel.

Hlavní sídlo společnosti najdete v Lokti - Brzoticích 45 u sjezdu z dálnice D1, EXIT 66 Loket ve směru na Prahu. Majitelem a zároveň jednatelem společnosti je pan Karel Pilný.

Areál společnosti zahrnuje výstavní plochu o rozloze 400m2 pro nová vozidla, servisní zázemí o rozloze 600m2, skladovací plochu pro nová vozidla o rozloze 800m2, skladovací plochu pro předváděcí a vykoupená vozidla o rozloze 250m2 a parkoviště pro návštěvníky a klienty firmy o rozloze 150m2.

Provoz v Lokti - Brzoticích byl zahájen v listopadu 1997 certifikovaným prodejem a servisem vozidel KIA. V roce 1998 se rozšířila nabídka o certifikovaný prodej a servis vozidel značky SUZUKI. V následujících letech se poměrně razantně navyšovaly prodeje nových vozidel, a tak došlo v roce 2005 k rozšíření servisního zázemí stavbou nové servisní haly a skladu náhradních dílů.

K dalšímu rozšíření společnosti došlo v roce 2008, kdy bylo po zakoupení objektu otevřeno nové prodejní a servisní místo pro vozidla KIA v krajském městě Jihlavě, v ul. Rantířovská 497. Ve zcela zrekonstruované provozovně nabízí Autocentrum BUPI širokou modelovou řadu nových vozidel KIA, včetně předváděcích vozů a kompletní zázemí pro servis vozidel KIA.

Naše firma poskytuje co nejširší škálu služeb zákazníkům, a to soukromým osobám i podnikatelským subjektům v kraji Středočeském i v kraji Vysočina. Prodejní cíle jsou stanovené na prodej 400 nových vozidel a 150 ojetých a vykoupených vozidel. Zákazníci Autocentra BUPI se k firmě vracejí pro druhé a další vozy a využívají servisních, záruční i pozáručních služeb.

Společnost již prodala více jak 9.000 nových vozidel.

„Autocentrum BUPI s. r. o. je rodinná firma, jejímž základním a nejdůležitějším cílem je spokojený zákazník, který může očekávat čestné, slušné a vždy přívětivé jednání. Základem našich služeb je profesionalita, odborné znalosti a vstřícnost,“ říká ředitel společnosti Karel Pilný.

Zdroj a více na autocentrumbupi.kia.com


Čtěte také:

V Jihlavě během hokejové školy budou přednášet Marian Jelínek a Václav Petráš

DĚKUJEME PARTNERŮM MEZINÁRODNÍ ČESKO-FINSKÉ SPORTOVNÍ ŠKOLY. BEZ JEJICH PODPORY BY AKCE NEBYLA

ČESKO-FINSKÁ ŠKOLA POKRAČUJE. HOKEJ BUDE V JIHLAVĚ, FLORBAL VE FINSKU. PŘIJEDOU I BĚLORUSOVÉ

MEZINÁRODNÍ ČESKO-FINSKÉ HOKEJOVÉ ŠKOLY SE ZÚČASTNÍ HRÁČI ZE SEDMI KLUBŮ KRAJE VYSOČINA

MEZINÁRODNÍ ČESKO-FINSKÁ HOKEJOVÁ ŠKOLA BUDE OPĚT V JIHLAVĚ. NA FINSKÉ STRANĚ PROBĚHLA ZMĚNA