2:3
(0:2, 1:0, 1:1)

Úspěšné loučení se ZUBR Cupem, Dukla porazila Nové Zámky

16.08.2018

Dukla vstoupila do svého posledního vystoupení na ZUBR Cupu lépe než její slovenský soupeř a v páté minutě se poprvé v červenožlutém dresu prosadil Matěj Pekr. Krátce před polovinou úvodního dějství vedla Jihlava už o dvě branky, když přesilovku využil David Čermák. Na další gól se čekalo dvacet minut a byly to Nové Zámky, kdo se radoval. Ve 44. minutě ale vrátil Dukle dvoubrankový náskok Matěj Pekr. Jeho trefa byla nakonec vítězná, jelikož tým Ladislava Lubiny už pouze snížil na konečných 3:2 pro Jihlavu.
16.08.2018 15:30, Přípravné zápasy - 5. kolo

HC Nové Zámky

Tsaregorodtsev – Juraško, Andersons, Zaťko, Hain, Novák, Ordzovenský, Hatala, König – Pospíšil, Hruška, H. Ručkay – Štrauch, A. Zbořil, Jurík – Bajtek, Videlka, Rogoň – Janáč, Fábry, J. Ručkay
2

HC Dukla Jihlava

Brož – Štindl, Pohl, Suchánek, Vála, Kajínek, Štebih, Mareš, Pospíchal – Dostálek, Zeman, Čachotský – Anděl, Skořepa, Pekr – Harkabus, Osmík, Čermák – Půža, Hlinka, Jiránek
3
Branky a nahrávky: 29. Videlka (Rogoň), 54. H. Ručkay (Hruška) – 5. Pekr (Skořepa), 9. Čermák (Štebih, Osmík), 44. Pekr (Štebih, Anděl). Rozhodčí: Kašík, Obadal – Lukš, Novotný. Vyloučení: 6:4. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3, 2:3.

Průběh utkání

Připravujeme...

Ohlasy trenérů

František Zeman (HC Dukla Jihlava): Výsledek by v tuto chvíli měl jít stranou. Hráči předvedli to, co po nich chceme a budeme chtít po celou sezonu. Dnes můžeme být spokojeni.