1:3
(0:0, 1:2, 0:1)

Devítka pokračuje v krasojízdě. Z Tábora veze výhru

včera / Jaroslav Wollmann

V neděli 29. září odcestovala devátá třída Dukly do Tábora. Po první třetině byl stav bezbrankový. Ve druhé části se již oba celky dočkaly vstřelené branky, hosté vedli 2:1. Jihlavským mladíkům se lépe povedla i poslední část, kterou vyhráli 1:0. Dukla porazila svého soupeře 3:1. K šesté výhře přispěl 27 zákroky Matyáš Novotný.
včera 13:30, Extraliga 9. tříd - 6. kolo

HC Tábor

Plášil - Sosnovec, Hynek, Keltner, Zikmund, Lévai, Ručka — Švadlena, Kahoun, P. Svoboda, Fris, Hák, Bláha, Dohnal, Slabý, Stejskal
1

HC Dukla Jihlava

Novotný — Heřmánek, Havel, Vondráček, Kubišta, Šimek, Vandas — Synek, Krukouski, Čech, Novák, Kafka, Matoušek, Anděl, Matulka, J. Svoboda
3
Branky a nahrávky: 34. Fris (Dohnal) – 30. Anděl, 35. Anděl (Novák, Synek), 60. Vondráček. Rozhodčí: Ondřej — Bouška, Mohyla. Vyloučení: 4:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 60. Střely na branku: 28:38. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:3.

Ohlasy trenérů

Adam Wind (Dukla Jihlava): Další těžké a vyrovnané utkání. Musím pochválit soupeře, který hrál dobře. Na naší straně byla opět píle a úsilí. V důležitých momentech se k nám přiklonilo štěstí, a proto jsme vyhráli. Plus spolehlivý výkon brankáře, který nás drží celou sezonu.