Spolek fanoušků HC Dukla Jihlava děkuje za opravu Megadresu

10.11.2017 / KLUB

Určitě jste si toho už všimli. Na Horáckém stadionu panuje v probíhající sezoně výborná hokejová atmosféra, které pomáhá i jedna fanouškovská proprieta, jenž se konečně vrátila do ochozů jihlavského hokejového stánku. Je jím proslulý Megadres Dukly, který zničili „fanoušci“ Havířova během čtvrtfinále 2014. Nyní je zpět – i díky nápadu uspořádat veřejnou sbírku na jeho opravu. Povedlo se. Sbírka pořádaná Spolkem fanoušků HCD skončila úspěšně, společnost PETEX Jihlava s.r.o. následně Megadres opravila a ten se opět vyjímá na HZS.

PODĚKOVÁNÍ ZA OPRAVU MEGADRESU

Vážení,

veřejná sbírka za účelem opravy MEGADRESU skončila. A skončila velmi úspěšně. Příspěvky, které se více jak měsíc načítaly na transparentním účtu, předčily očekávání. Výsledkem je částka 29.851 Kč. Všem přispěvatelům, a že jich bylo, VELMI PĚKNĚ DĚKUJEME.

VELKÉ DÍKY patří opravci dresu, a to společnosti PETEX Jihlava s.r.o., která si poctivě celý dres zaměřila a zmapovala veškerá poškození, která bylo nutno zapravit, anebo nahradit novou látkou.

Společnost PETEX si za opravu dresu řekla skromných 17.308 Kč.

Boj s velikostí dresu a nasazení při opravě dokazuje tato fotka:

Díky patří i mediálním partnerům, kteří pomohli s medializací sbírky. Byly jimi JIHLAVSKÉ LISTY, NOVINY JIHLAVSKÉ RADNICE a JIHLAVSKÝ DENÍK.

Velmi pěkně děkujeme i těm, kteří se podíleli na několika přepravách dresu a jeho vyprání.

Zbylé prostředky, tedy částka 12.543 Kč, budou použity na vhodnější uskladnění dresu a dále na materiální (papír, barvy, pokladničky) podporu fanouškům, kteří zajišťují výrobu choreí.

Na závěr všem výše uvedeným ještě jednou UPŘÍMNĚ DĚKUJE za podporu organizátor sbírky Spolek fanoušků HC Dukla Jihlava

Poděkování a výpis z transparentního účtu na opravu MEGADRESU