4:3sn
(0:1, 1:2, 2:0 - 0:0)

B-tým mladšího dorostu zdolal silný Motor B a přiblížil se umístění v první čtyřce

17.11.2016 / Tomáš Lysý

Úvodní třetina zápasu B-týmů Ligy mladšího dorostu mezi Duklou a Motorem vyšla lépe Jihočechům, kteří se dostali v sedmnácté minutě do vedení. Čtyři minuty po přestávce Motor zvýšil svůj náskok, a ačkoliv Marián Havel po polovině utkání vstřelil kontaktní gól, Budějovičtí rychle odpověděli třetí trefou. Dvoubrankový náskok hostí se rozplynul ve třetím dějství, kdy domácí výrazně zlepšili hru. Marián Havel nejprve znovu snížil a Daniel Piskač poslal čtyři minuty před koncem zápas do prodloužení. O bodu navíc rozhodly až samostatné nájezdy, které Jihlava vyhrála 2:1 rozhodujícím gólem Daniela Piskače - 4:3 po samostatných nájezdech.
17.11.2016, ELIOD liga mladšího dorostu - 13. kolo

HC Dukla Jihlava B

Krejčí - Kratochvíl, Nosek, Poledna, Jančí, Barák, Sapík, Dúška - Augusta, Machovský, Havel - Kohout, Rampír, Pokorný - Piskač, Dýcková, Přibil - Hroch
4

ČEZ Motor České Budějovice B

Kadlec (Korytár) - Pojar, Cibulak, Endl, Jasečko, Ryba, Pouzar, Kouba, Masopust, Hrubec, Holub
3
Branky a nahrávky: 33. Havel (Augusta), 46. Havel (Augusta), 56. Piskač, rozh. náj. Piskač - 17. Masopust (Jasečko), 24. Pouzar (Hollar, Hrubec), 36. Pouzar (Hrubec). Rozhodčí: Ryšavý - Křížek, Mejzlík. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 39. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3, 4:3.

Ohlasy trenérů

Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava): České Budějovice B patří k nejlepším týmům této skupiny. Dvě třetiny byly lepším týmem. Držely se více na puku, byly šikovnější při hře s kotoučem. Ale ve třetí třetině kluci výborně zabojovali, makali celých dvacet minut a díky tomu zápas dokázali vyrovnat. Za to jsem je samozřejmě pochválil. V nájezdech už jsme byli šťastnější. Je to takový další krok k postupu mezi první čtyřku. Havlíčkův Brod a Motor jsou odskočení, ty už nikdo nepředběhne. Ale my musíme sbírat body i s těmito soupeři, abychom se do první čtyřky dostali a nerozdali si to s týmy kolem nás.

×
Dnes v 18:00 | Junioři
HC Sparta Praha
HC Dukla Jihlava
×
Dnes v 17:30 | Muži
VHK ROBE Vsetín
HC Dukla Jihlava