1:5
(0:1, 0:1, 1:3)

Mladší žáci jsou nadále suverénní, do Třebíče si přijeli pro výhru

13.11.2016

Porazit mladší žáky Dukly je vskutku nadlidský úkol. Okusila to i Třebíč, na jejíž led Jihlava v rámci dvanáctého kola zajížděla. Hosté se ujali v první třetině vedení gólem Andreje Fábryho. Na konci druhé části Dukla zvýšila svůj náskok po trefě obránce Dominika Löfflera, jenž nakonec zaznamenal vítězný gól. V průběhu třetí dvacetiminutovky červenožlutí odskočili soupeři na pětibrankový rozdíl, postupně se prosadil Hynek Peš, Tomáš Vandas a Jindřich Habermann. Minutu a půl před koncem zaznamenali čestný úspěch z trestného střílení také domácí, kteří tak zkorigovali zápas na konečných 1:5. Dukla v sezoně ještě nepoznala hořkost porážky a nadále jasně vede tabulku.
13.11.2016, Liga mladších žáků "C" - 12. kolo

SK Horácká Slavia Třebíč

Trvaj - Bláha, Dvořák, E. Zamazal, Topol. Mojdl - Šoltés, Svoboda, Krotký, Čermák, D. Zamazal, Hájek, Venhoda, Hanák, Březka
1

HC Dukla Jihlava

Sigmund - Port, Löffler, Doskočil, Matějíček - Peš, Kudrna, Fábry - Vandas, Bakus, Novák - Křížek, Štos, Habermann
5
Branky a nahrávky: 59. Šoltés - 12. Fábry (Peš, Kudrna), 39. Löffler (Peš), 43. Peš (Vandas), 51. Vandas (Peš, Kudrna), 58. Habermann (Matějíček). Rozhodčí: Kotrba - Horký. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 46. Průběh utkání: 0:5, 1:5.