Informace k prodeji vstupenek na zápas Dukla – Kometa

23.01.2018 / KLUB

Do druhého domácího zápasu Dukly proti Kometě zbývá několik dní a zájem o vstupenky je velký. Znovu se dá očekávat, že zápas bude vyprodán. Vedení Dukly Jihlava proto apeluje na zájemce o zápas, aby si lístky koupili co nejdříve, jelikož v den zápasu nebudou k dispozici. Vstupenky je možné zakoupit ve středu od 6 do 22 hodin na automatické pokladně u Infocentra Horáckého zimního stadionu nebo týž den od 18:30 do 19:30 při bruslení veřejnosti na Infocentru HZS. Prodej na Ticketportalu začíná 31.1. od 13:30 hodin. Aktuálně je k dispozici posledních 1200 lístků z celkové kapacity 6500 míst.

Utkání Dukla Jihlava – Kometa Brno je na programu v rámci 46. kola Tipsport extraligy ledního hokeje v pátek 2. února 2018 od 17:30 hodin. Vzhledem k tomu, že vedení Dukly eviduje opět velký zájem o zápas, vydává nyní upřesňující informace. „Na zápas Dukla Jihlava – Kometa Brno je aktuálně prodáno lehce přes 5300 vstupenek, včetně permanentek a partnerských karet. Plnou kapacitu sektoru hostí, což je 350 míst, si zarezervovali fanoušci Komety Brno,“ podotýká Tomáš Lysý z marketingového oddělení klubu. Vyprodaná kapacita Horáckého zimního stadionu činí 6500 míst.

Jak zakoupit vstupenku na zápas Dukla – Kometa

Automatická pokladna na Horáckém zimním stadionu
Na automatické pokladně Horáckého zimního stadionu je možné koupit vstupenky na stání na následující zápasy Dukly Jihlava. Pokladna je k dispozici každý den od 6 do 22 hodin a platit lze pouze v hotovosti.

Při bruslení veřejnosti na Horáckém zimním stadionu
Vstupenky se prodávají na Infocentru Horáckého zimního stadionu (velká bílá budova na světelné křižovatce naproti budově Sokol) při bruslení veřejnosti. A to vždy 30 minut před začátkem bruslení veřejnosti a 30 minut po jeho začátku. Termín je následující:
Středa 31.1.2018, 18:30 - 19:30

Ticketportal
Prodej vstupenek přes Ticketportal bude spuštěn ve středu 31.1. od 13:30 hodin.

Vedení Dukly zároveň apeluje na zájemce o utkání, aby si vstupenku zajistili co nejdříve. Během minulého zápasu Dukla – Kometa evidoval klub na poslední chvíli spoustu dotazů a žádostí o vstupenky, kterým ale nebylo možné vyhovět; zápas byl totiž beznadějně vyprodán. Proto si zajistěte lístky co nejdříve.

Vstupenky zároveň není možné jakkoliv rezervovat, zaplatit předem a poslat kurýrní službou, zaslat na dobírku apod. Taktéž není možné koupit vstupenky na sekretariátu u ekonomky klubu. Děkujeme za pochopení.