Autogramiáda A-týmu již v úterý 20. března

14.03.2018 / KLUB

Je dobrou tradicí, že před rozhodující částí sezony pořádá klub setkání fanoušků s hráči, spojené s autogramiádou hráčů. Zájemci o podpisy se mohou těšit na speciální sérii podpisových kartiček současného A-týmu Dukly Jihlava, graficky uzpůsobenou do vizuální podoby sezony 2017/2018. V rámci akce proběhne soutěž o 5 ks kompletní sady kartiček Dukly Jihlava ze série jíž není možné pohromadě jednotlivě nikde zakoupit. Připraven bude i stánek se suvenýry z fanshopu a e-shopu Dukly Jihlava. Zajištěno bude i občerstvení. Celou akcí bude provázet moderátor Petr Palovčik a nejmenší se mohou těšit na dukláckého maskota ježka JD. Začíná se v úterý 20. března od 18 hodin v atriu (šatně) Infocentra Horáckého zimního stadionu.

Autogramiáda proběhne v šatně (atriu) Infocentra Horáckého zimního stadionu v úterý 20.3. od 18 od 19 hodin.

Pro všechny fanoušky a zájemce o autogram budou připraveny podpisové kartičky aktuálního A-týmu Dukly Jihlava. Jedna sada čítá 28 hráčů a 3 trenéry. Koupě bude možná před autogramiádou a v jejím průběhu ve stánku se suvenýry Dukly Jihlava. Bližší informace o ceně podá provozovatel fanshopu a e-shopu Dukly, firma SportsScouting, v následujících dnech.

Během autogramiády se bude soutěžit o 5 sad kompletního balení hráčských kartiček celého týmu Dukly Jihlava z edice OFS Cards, českého výrobce sběratelských hokejových karet OFS. Výhradně „duklácké“ balení není možné nikde zakoupit.