Den čtvrtý: Již třetí výhra v řadě pro tým Bílých

28.07.2023 / Natálie Poláčková

Podobně jako i ostatní dny, i dnes nastoupili hráči během dopoledne k tréninku na ledě a jiných cvičením. Následně čekal všechny účastníky oběd a pauza na odpolední odpočinek. Po něm přišel čas na rozcvičku a následný zápas. Ten jako již dva dny před tím skončil lépe ve prospěch Bílého celku.

Páteční den měl skoro stejný průběh, jako dva předchozí dny. Nejprve dopolední tréninky, následný oběd a poté další zápas. Do toho vstoupili lépe členové Bílého celku, který se se dostal do vedení ve čtvrté minutě. Po začátku druhé části zvýšil svůj náskok na tři branky. Modrý tým si to ale nenechal líbit a podařilo se mu snížit na rozdíl jedné branky. Jenže to se Bílému celku nezdálo a následně už padla většina branek z jejich hokejek. Modří se ještě v průběhu třetí části pokoušeli o srovnání, ale díky pěti rychlím brankám od 42. do 49. minuty byli skoro bez šance. V tomto zápase padly hned dva hattricky. Jeden z hole Patrika Finka, druhý z hole jeho bratra Samuela Finka, který má tak druhý hattrick za dva zápasy.

BLUE – WHITE: 3. ZÁPAS, 28.7. 3:10

Blue: Kratochvíl. Zápotočný, Duben, Stejskal, Fejt, Martinec, Mareš, Horký, Potač, Arha, Lantinen, Ruusunen, Koskinen, Peltola, Salmi, Savikko.

White: Törnroos, Kadlec, Mäkki, Topparii, Dajč, Fink S., Fink P., Benc, Matějka, Kivinietu, Bečka, Adam, Hadraba, Gärtner, Koldová.

Branky a nahrávky: 30. Martinec (Koskinen, Zápotočný), 31. Horký (Lantinen), 56. Ruusunen (Lantinen) - 4. Fink S. (Kadlec), 23. Hadraba, 26. Fink P. (Matějka), 37. Fink P. (Matějka), 40. Fink S. (Benc), 42. Kivinen (Fink P., Matějka), 44. Adam (Hadraba, Gärtner), 47. Fink P. (Matějka), 48. Mäkki (Adam), 49. Fink S. (Benc). Vyloučení: 2:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 0:3, 2:3, 2:5, 2:10, 3:10.

Rozbruslení Bílého týmu.

Střela Jakuba Adama od modré.

Patrik Fink se soustředí na puk.

Gólová radost modrého týmu.

Střídání gólmanů na obou stranách.

Foto: Natálie Poláčková