Rodina partnerů se opět rozrůstá, Duklu bude dlouhodobě podporovat firma INTERGAST

20.12.2023 / Daniel Lhotský

Letošní Vánoce budou pro Duklu skutečně šťastné, ve svých řadách totiž vítá dalšího nového partnera klubu. Je jím firma INTERGAST, která je komplexním partnerem pro funkční kuchyně, profesionální stroje odborné mytí a s tím spojené služby v gastronomii. „Novým partnerem je společnost INTERGAST, další hrdý partner klubu. Rodina Dukly Jihlava se opět rozroste. Jde o delší smlouvu s automatickou prolongací až do roku 2027. Vítejte. Určitě společně zažijeme spoustu úspěchů,“ věří jednatel Dukly Bedřich Ščerban.

„INTERGAST a sport jdou historicky dobře dohromady. Dlouhodobě nás baví být sportu nablízku a čerstvě uzavřené partnerství právě s HC Dukla Jihlava nás nesmírně těší. Doufáme, že partnerství prohloubíme také v dlouholeté přátelství a budeme se moci společně radovat z dosažených úspěchů tohoto týmu nejen v právě probíhající sezóně. Držíme jim všechny palce!“ okomentoval nově uzavřené partnerství Martin Kajuk, generální ředitel společnosti INTERGAST.

Podpis partnerství s firmou INTERGAST

INTERGAST Rodina vznikla na českém trhu před bezmála 30 lety. Je lídrem v oblasti realizace profesionálních kuchyňských celků na míru, skrze tým mistrů kuchařů řeší také specializovaný prodej moderní varné techniky, na servisní péči má vlastní autorizovaný servis a je odborníkem i na oblast mytí v gastronomii. Její realizace můžete potkat i na Vysočině, nedávno zajistila novou kuchyň pro Obchodní akademii a Hotelovou školu v Havlíčkově Brodě.

Děkujeme za vaši podporu a těšíme se na osobní setkání na zimním stadionu i mimo něj!