Fanoušci z Domova Jeřabina prožili speciální derby, nahlédli do zákulisí klubu

26.01.2024 / Daniel Lhotský

Klienti Domova Jeřabina Pelhřimov patří mezi věrné fanoušky týmu, můžete je potkat na každém domácím zápase Dukly v Pelhřimově. V rámci prohloubení spolupráce mezi Duklou a Domovem Jeřabina při domácím zápase se Znojmem klub přichystal speciální program pro klienty domova. Ti mohli nahlédnout do zákulisí zimního stadionu a po vyhraném derby se přišli pozdravit se všemi hráči A-týmu do kabiny.

„Před začátkem utkání měli klienti našeho zařízení možnost nahlédnout do útrob stadionu, seznámit se s organizací a přípravami soutěžního utkání a nevšední zážitek představovala návštěva hráčské kabiny po vítězném zápase. Jde o další hokejový zápis v jejich paměti,“ popisoval Aleš Urban, zástupce ředitele Domova Jeřabina Pelhřimov, v dopise adresovaném vedení klubu, který si můžete celý přečíst níže.

Dopis od Domova Jeřabina Pelhřimov pro Bedřicha Ščerbana

„Děkujeme za email. Potěšil nás. Jsme rádi, že spolupráce probíhá k oboustranné spokojenosti. Jsme si vědomi naší společenské a sociální odpovědnosti a snažíme se pomoci, či alespoň potěšit Vaše klienty a další fanoušky,“ odpovídal na dopis jednatel klubu Bedřich Ščerban.“

Foto: Domov Jeřabina Pelhřimov