Partnerem zápasu Dukly proti Přerovu je společnost KS Sankro s.r.o.

23.02.2024 / Tomáš Lysý

Dobrá zpráva do závěru základní části. Dukla totiž získala zbrusu nového partnera utkání, kterým se stala firma KS Sankro s.r.o. Na webu krovy-sanace.cz se můžete o společnosti, která se již 13 let profesionálně stará o vaše krovy, dozvědět více. Zástupci firmy po utkání vyhlásí a ocení nejlepší hráče utkání.
Organizace Dukly děkuje společnosti KS Sankro s.r.o. za tuto mimořádnou podporu a těší se na další spolupráci. Klub zároveň velmi děkuje všem partnerům za podporu během druhé sezony mimo Jihlavu.

KS Sankro s.r.o.

Jsme firma KS Sankro a již 13 let se profesionálně staráme o vaše krovy

Třináct let se pohybujeme po půdách a střechách rodinných i bytových domů. Proto dokážeme velmi dobře identifikovat slabé místo. Díky nejnovější technologii a vyváženým opatřením vás uchráníme od zbytečných investic.

„Ochrana dřeva proti dřevokaznému hmyzu, houbám a plísním je naše práce, kterou milujeme.“

Přednášíme na fakultě lesnické a dřevařské v Praze

Odbornost a dlouholeté zkušenosti jsou tedy naší hlavní předností. Přednášíme o likvidaci dřevokazného hmyzu a dřevokazných houbách. Také o ošetření krovů, díky kterému lidé ušetří stovky tisíc korun za novou střechu. Na nás se můžete spolehnout.

Ochranu dřeva proti škůdcům proveďte co nejdříve. Do budoucna ušetříte vysokou částku za výměnu dřevěných prvků, novou střechu apod.

Proč volit nás?

Důvěryhodnost a spolehlivost
Kompletní servis – sanace a impregnace krovů
Působíme po celé ČR a Slovensku
Poradenství a profesionální posouzení

Kontaktujte firmu KS Sankro