Firmy Jeřáby Vysočina a Andone jsou partnery zápasu Dukly proti Sokolovu

27.02.2024 / Tomáš Lysý

Podruhé za sebou bude mít utkání Dukly speciálního partnera. Již ve středu 28. února nastoupí jihlavští hokejisté v důležitém utkání proti Sokolovu a partnerskou záštitu nad zápasem, který může výrazně zamíchat kartami pro play off, převzali firmy Jeřáby Vysočina a ANDone. Obě dvě společnosti podporují jihlavský hokej dlouhodobě a nyní navíc klub podpořily i nad rámec partnerství. Za tuto podporu Dukle velmi děkujeme, vzájemná spolupráce nás velmi těší.
Děkujeme i všem partnerům za podporu během celé sezony.

JEŘÁBY VYSOČINA

Firma Jeřáby Vysočina sídlí v Dobroníně – Malé cihelně a disponuje svojí vlastní, zejména jeřábnickou, technikou. Jedná se hlavně o speciální autojeřáby Liebherr a tahače návěsů Mercedes – Benz s mechanickou rukou. Firma nabízí jeřábnické práce, manipulaci s břemeny, přesuny stavebního materiálu, manipulaci strojů a ocelových konstrukcí, přemísťování technologických celků, zásobníků, sil, agregátů a přepravních kontejnerů. Firma má působnost po celé Vysočině.

Již mnoho soukromých osob využilo služeb Jeřábů Vysočina, zde je jen nepatrný výčet spokojených zákazníků: S.O.K stavební, GOLDBECK Prefabeton, Kronospan, PKS Stavby, TrukSteel, Machstav, SAPELI, SPECIÁLNÍ STAVBY MOST, Global, NEKO KLÍMA, MG-PLUS, ATRIUM, RENA NOVA, KASKA, Rieder Beton, AGOS stavební Pelhřimov, Porr, POZEMNÍ STAVBY Jihlava, Ammeraal Beltech, EMPESORT, STŘEŠNÍ SYSTÉMY Ing. Pavel Chrástek, Huhtamaki a mnoho dalších.

Webové stránky
Facebook firmy

ANDone

Firma Andone sídlí v Dobroníně – Malé cihelně a v jejím portfoliu činností je dodávka komodit jako jsou olejniny, obiloviny, technické oleje a tuky, dále produkce krmiva pro hospodářská zvířata, produkce energetických doplňků, olejů a tuků. Při výrobě dalších produktů, jako je Glycerol, Glymel Energo, krmný lecitin, methanol a mastné kyseliny využívá firma svého výzkumu a vývoje a taktéž laboratorních služeb. Nedílnou součástí portfolia výrobků firmy Andone jsou glycerinové vody, externí substráty a další.

Webové stránky