Pardubice s Dopitou

26.08.2003 / Eva

Dukla Jihlava dnes ukončí své vystoupení v letošním čtvrtfinále hokejového Tipsport Cupu. Její poslední cesta povede do Pardubic, kde na ní čeká souboj s loňským vícemistrem extraligy. V prvním vzájemném střetnutí hraném na HZS se z vítězství 5:1 radovali východočeši, kteří jsou jednoznačným favoritem i pro dnešní utkání. Nastoupit by za ně totiž měl Jiří Dopita.
Pardubice budou mít sice v nohách včerejší zápas se Znojmem, jejich kádr je však dostatečně široký, a proto nebudou mít se složením dnešní sestavy žádný problém. Podle posledních zpráv by měl dnes pardubický dres poprvé obléci mimo jiných olympijský vítěz a mistr světa Jiří Dopita a také Tomáš Razingar.

Naopak Dukle bude chybět útočník Tomáš Čachotský, který si v pátečním souboji se Znojmem zranil kotník. „ Místo něj nastoupí ve třetím útoku Marek Cmunt a k Bakusovi s Hlouchem se posune Zbyněk Sklenička,“ prozradil úpravy v sestavě jihlavský trenér Petr Fiala. Na ledě se pak v pardubické Duhové aréně objeví také další Zbyněk v jihlavském dresu, Novák. „ Viděli jsme ho vlastně jenom pár minut v Prostějově a v pátek proti Znojmu. A to zrovna není soupeř, proti kterému by se hráč mohl prezentovat. Pardubice samozřejmě nebudou o nic jednoduší, ale chceme ho vidět alespoň ve dvou utkáních,“ dodal jihlavský kouč.

Zápas v Pardubicích začíná v 17:30.