Hrajte s Duklou Jihlava, tipujte jméno prvního střelce

04.11.2009 / Redakce

Po devíti dnech znovu pokračuje tipovací soutěž s Duklou Jihlava a Pivovarem Ježek. Vyhrát můžete i tentokrát pivní multipack. Stačí poslat tip na střelce úvodního jihlavského gólu v dnešním utkání s Hradcem Králové. Proti Havlíčkovu Brodu se ve 14. kole jako první trefil Tomáš Čachotský.

Jméno sedmadvacetiletého útočníka správně odhadli správně tipnul a byl vylosován Martin Hadrava. Cena pro něj bude připravena na trestné lavici po první třetině dnešního utkání 17. kola.

Svoje tipy na dalšího prvního střelce posílejte na e-mail: soutez@hcdukla.cz. Do předmětu napište slovo "střelec". Pouze takto odeslané e-maily pak budou zařazeny do soutěže! Čas máte do 17.30 (středa 4. listopadu). (nezapomeňte přidat telefonní číslo, na kterém vás zastihneme v případě, že budete vylosován(a)!)

Znovu čekáme také na vaše odpovědi do soutěže o nejlepší místo v „baráku“. Tentokrát se ptáme: Se kterým královéhradeckým hráčem vytvořil Oldřich Bakus po svém příchodu z Třebíče obávanou útočnou dvojici?

Správné odpovědi posílejte na e-mail: soutez@hcdukla.cz. Do předmětu napište slovo "gauč". Pouze takto odeslané e-maily pak budou zařazeny do soutěže! Čas máte do 13.00 (4. listopadu). (nezapomeňte přidat telefonní číslo, na kterém vás zastihneme v případě, že budete vylosován(a)!)