Dorostenci už za sebou mají premiéru

22.09.2002 / Mesk

Nejen seniorská Dukla už má za sebou první zápasy. Rozjela se i soutež dorostenců, kteří k prvnímu utkáni vyjeli do Frýdku - Místku. Utkání to bylo už od začátku dramatické, ale nakonec byli přeci jen šťastnější domácí hráči.
Třetímu útoku, ve kterém hrál Dalibor Skála , Filip Hrbatý a Jirka Kudlaček, se od začátku dařilo. V páte minutě se Skála dostal k odraženému puku, objel bránu s ležícím brankařem a vstřelil náš první gól. V dalším střídání se k puku dostal znovu Skála, našel nepokrytého Kudláčka a ten zvýšil na 2:0.

To však bylo ze strany našich dorostenců na dlouhou dobu vše. Hra pak začala být dost chaotická a plná individuálních chyb. Po jedné z nich se k puku dostal hráč domácích a snížil na 1:2. Tento stav vydržel až do třetí třetiny, kdy kvůli naší nedisciplinovanosti soupeř vyrovnal. Poslední branku Dukly ješte vstřelil Lumír Koňařík, soupeř však díky dobré sehranosti vyrovnal a následně i strhl vedení na svou stranu. Od té chvíle výborně bránil a k ničemu náše hráče nepustil.

Konečný výsledek vyzněl ve prospěch domácích v poměru 4:3.