V zápase s Třebíčí nastoupí nová útočná posila Dukly

28.01.2012 / Zdeněk Drla

V regionálním derby proti Horácké Slavii Třebíč (v sobotu 28. ledna od 17:30 v Třebíči - pozn. aut.) představí Dukla Jihlava novou akvizici do útoku. Na hostování do konce sezony přichází zanedlouho třiadvacetiletý forvard Marek Indra (nar. 11.4.1989). Odchovanec pražské Slavie a bývalý mládežnický reprezentant působil v české první lize v týmech Havlíčkova Brodu, Kadaně a Chomutova. Právě Piráti na něj vlastní hráčská práva a souhlasili s hostováním v Jihlavě. "Jedinou jejich podmínkou bylo, že nesmí nastoupit v utkání proti nim," prozradil jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban v sobotu v poledne, kdy se podařilo příchod mladého útočníka dotáhnout do konce. Indra působil od začátku sezony ve Švýcarsku.

Derby s Horáckou Slavií Třebíč bude prvním zápasem, do kterého Marek Indra v dresu Dukly zasáhne. "Vše je dotaženo do konce, smlouva s hráčem bude podepsána hned v pondělí ráno," doplnil Ščerban.

Naopak naposledy v této sezoně se fanouškům červenožlutých představí útočník Pavel Mrňa, kterému 30. ledna končí měsíční hostování z extraligové Plzně.