SOUTĚŽ PRO FANOUŠKY: Bordožluté léto s Duklou

10.06.2013 / Zdeněk Drla

Chcete chodit v přístí sezoně na hokej zcela zadarmo? Máte jedinečnou možnost. Stačí uspět v naší soutěži Bordožluté léto s Duklou. Vyfoťte se při vašich letošních letních cestách po vlastech českých, moravských nebo třeba v zahraničí v barvách Dukly a pošlete nám snímek. Naše odborná komise složená ze samotných hráčů Dukly Jihlava pak rozhodne o vítězi. Hrajeme o permanentku na sezonu 2013/2014 a další ceny z eshopu Dukly Jihlava. Speciální cena čeká i pro nejúspěšnější příslušnici něžného pohlaví.

Ač to pravé léto zatím na sebe nechává čekat, rozhodli jsme nečekat na vaše fotografie z letošních letních dovolených či výletů. Vyfotíte-li snímek, na němž budou duklácké barvy či logo, pošlete nám jej a zařadíme vás do soutěže. Permanentku na příští sezonu si odnese majitel nejbláznivější fotografie, další v pořadí obdrží věcné ceny z eshopu Dukly Jihlava.

„Věříme, že obdržíme minimálně stejné zajímavé snímky, jako v minulých ročnících, kdy nám přišly fotografie z nejrůznějších koutů světa,“ svěřil se Dušan Pařil z marketingového oddělení Dukly Jihlava. To tentokrát přenechá odpovědnost za výběr těch nejlepších fotografií vybraným hráčům.

Soutěž Bordožluté léto potrvá do 31. srpna 2013. Poté zasedne hráčská porota ve složení Tomáš Čachotský (předseda), Jiří Dobrovolný a Michal Velecký (místopředsedové), a vybere tři nejlepší snímky. „Tak jako fanoušci jsou zvědaví, kam se nám podaří dostat Duklu v nadcházející sezoně, a my budeme dělat vše proto, aby to bylo dál než letos, jsme i my zvědaví, kam všude jsou schopni dostat Duklu fanoušci,“ těší se na fotografie předseda komise Tomáš Čachotský. „Zapojí-li se do soutěže i dívky, může se ta nejúspěšnější z nich těšit na večeři s nejmladším členem komise Michalem Veleckým,“ dodal s úsměvem hráč nosící na dresu devadesátku.

Své snímky nám posílejte na adresu marketing@hcdukla.cz, ať už jste na nich vidět vy, vaši přátelé dvounozí či čtyřnozí, podstatné je vidět duklácké barvy na nejrůznějších místech. „Fantazie nezná mezí. Autor nejlepší fotografie si cenu od hráčské poroty převezme během Fans day, jenž se uskuteční před startem nové sezony ve středu 4. září 2013,“ doplnil Dušan Pařil.