Malí hokejisté Dukly absolvovali soustředění na Trnávce

03.09.2014 / Zdeněk Drla

Malí hokejité Dukly Jihlava si užili prodloužený víkend na soustředění. Hráči ročníku 2005 a 2006 strávili čtyři dny na Trnávce u Želivi na Pelhřimovsku, kde se žákovské týmy Dukly objevují pravidelně již řadu let...

„Soustředění na Trnávce proběhlo od 22. do 25. srpna a bylo organizováno pro ročníky 2005 a 2006," vysvětluje trenér "třeťáků a čtvrťáků" Jiří Cihlář.

Malí hokejisté prožili čtyři dny plné pohybu a zábavy. „Kluci byli rozděleni do čtyřech týmů, které mezi sebou soutěžily v různých sportovním disciplínách a soutěžích. Zahráli si fotbal, basketbal, hokejbal, florbal, přetahovali se lanem, veslovali na raftu a podobně," vypočítává aktivfgity svých svěřenců Jiří Cihlář.

Týmovou soutěž vyhráli Pitbulové. Závěr soutředění patřil osmiboji jednotlivců, které za ročník 2006 vyhrál Dominik Löffler a za ročník 2005 Hynek Peš.

„Za celý realizační tým (Jiří Cihlář, Jiří Jungwirth, Patrik Bakus a Karel Löffler - pozn. aut.) musím kluky jak po stránce sportovní ,tak co se týče chování, pochválit. Myslím si, že se soustředění klukům líbilo a že si každý přišel na své," uzavírá trenér Cihlář.

NA TRNÁVCE. Malí hokejisté Dukly Jihlava prožili čtyři dny na soustředění na Trnávce. Po celou dobu soutěžili. Pro úspěšné byly připraveny "stupně vítězů". Foto: Karel Löffler