Olomouc poražena, Havlíčkův Brod zůstal nad síly jihlavských žáků

21.01.2015 / Jaroslav Wollmann

V neděli 18. ledna vyrazili svěřenci Tomáše Dzurika do nedaleké Kotliny, domů do Jihlavy se oba týmy vracely s prázdnou. Mladší žáci D sice vedli po úvodní třetině 3:0, přesto nakonec prohráli 5:7. Starší žáci B na silnější sestavu soupeře nestačili a podlehli Brodu 1:15. Svěřenci Martina Pykala hostili doma Olomouc. Mladší žáci C připustili menší komplikace v poslední části, přesto dokázali zvítězit 5:2. Starší žáci A vyhráli vysoko 10:1.

Výsledky 18. 1. 2015

Starší žáci A

20. kolo: Jihlava - Olomouc 10:1 (3:0, 2:0, 5:1)
Branky a nahrávky Jihlavy: Najman (Kohout), Najman (Svoboda), Chlubna (Zadražil), Najman (V. Brož), Kaltounková (Svoboda), Čermák (Kaltounková), Zadražil (Juda), V. Brož (Najman), Juda (Chlubna), V. Brož (Najman). Nejlepší hráči Jihlavy: Celý tým.
Sestava Jihlavy:
Chaloupek (30. Krejčí) - Homola, Jančí, Rašín, Barák, Sapík - Zadražil, Juda, Kohout - Svoboda, Najman, V. Brož - Kaltounková, Čermák, Chlubna.

„Do poloviny utkání to bylo všechno z naší strany takové napůl. Kluci s vědomím toho, že mají navrch, nehráli úplně podle mých představ. Po menších změnách v sestavě hráči ožili a dokázali se prosadit i střelecky," řekl po utkání trenér Martin Pykal.

Aktuální tabulku po 20. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Starší žáci B

Nadstavba 4. kolo: Havlíčkův Brod - Jihlava 15:1 (4:0, 5:0, 6:1)
Branka a nahrávka Jihlavy: 52. Racek (Havel). Nejlepší hráč Jihlavy: Kevin Mikeš.
Sestava Jihlavy:
Hrubý (31. Falta) - Poledna, Nosek, Mikeš, J. Buzek, Štoll - Havel, Racek, Kochrda – Machovský, Augusta, Pokorný – P. Buzek, Přibil, Coufal.

„Domácí již tradičně na zápas s námi nasadili daleko silnější sestavu, než s kterou hráli v minulých kolech. Duely A týmů starších i mladších žáků ovládáme my, v B týmech jsou zase naopak lepší Rebelové. Gratuluji jim k výhře," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.

Aktuální tabulku po 4. kole nadstavby naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Mladší žáci C

20. kolo: Jihlava - Olomouc 5:2 (2:0, 2:0, 1:2)
Branky a nahrávky Jihlavy: Chvátal, Štorek (Menšík, Adam), Menšík (TS), Pavelec (Mlejnek, Michalčuk), Michalčuk (Melenovský). Nejlepší hráči Jihlavy: Tobias Adam, Marek Chvátal.
Sestava Jihlavy:
D. Novák - Adam, J. Novák, Chvátal, Vranka - Menšík, Polodna, Štorek - Mlejnek, Pavelec, Michalčuk - Melenovský, Bína, Hrbek.

„Dvě třetiny jsme měli utkání pod kontrolou, byli více na kotouči, lépe jsme bruslili i kombinovali a nebýt dvou slepených branek ve třetí části, které jsme si nechali dát, zápas jsme odehráli v klidu. Vítězství je zasloužené," řekl po utkání trenér Martin Pykal.

Aktuální tabulku po 20. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Mladší žáci D

Nadstavba 4. kolo: Havlíčkův Brod - Jihlava 7:5 (0:3, 5:1, 2:1)
Branky a nahrávky Jihlavy: 2. Číhal, 12. Jungwirth, 14. Číhal (Jungwirth), 36. Jungwirth (Fábry), 59. Jungwirth. Nejlepší hráč Jihlavy: Jonáš Jungwirth.
Sestava Jihlavy:
Novák – Matějíček, Port, Zdarsa, Kret, Augusta - Fábry, Jungwirth, Sedlák – Lagron, Kotrba, Číhal – Kain, Polák.

„Krom oslabené sestavy jsme díky přísnému metru sudího odehráli ještě třetinu klání v oslabení, čili těžko se toto utkání hodnotí. Když už jsme byli v plném počtu, tak jsme málo kombinovali a příliš vyložených šancí si nevytvořili. Domácím tam spadly nějaké ty šťastné střely z dálky a získali tak výhru na svojí stranu," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.

Aktuální tabulku po 4. kole nadstavby naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.