Jihlavští žáci uspěli jen z poloviny

06.02.2015 / Jaroslav Wollmann

V pátek 30. ledna cestovali svěřenci Martina Pykala do Brna, aby zde odehráli dva duely s Warriorem. Mladší žáci C byli po většinu zápasu lepším týmem, ale jejich šance vychytal gólman domácích. Starší žáci A vstřelili v první třetině tři branky a o vítězi duelu bylo jasno. Svěřenci Tomáše Dzurika hostili v sobotu Žďár nad Sázavou. Mladší žáci D zvítězili 7:3, když o své výhře rozhodli v poslední třetině. Starší žáci B podlehli svému soupeři 4:6.

Starší žáci A

21. kolo: Warrior Brno - Jihlava 0:3 (0:3, 0:0, 0:0)
Branky a nahrávky Jihlavy: V. Brož, Kaltounková (Svoboda), Najman (V. Brož). Nejlepší hráči Jihlavy: Vítězslav Brož, David Homola, Kristýna Kaltounková.
Sestava Jihlavy:
Chaloupek (31. Krejčí) - Homola, Jančí, Rašín, Barák, Sapík, Mikeš - Zadražil, Juda, Chlubna - V. Brož, Najman, Kohout - Svoboda, Čermák, Kaltounková.

„Do utkání jsme vstoupili dobře, první třetinu odehráli kluci celkem slušně a zaslouženě v ní dali tři branky. Od druhé části ale hráči polevili a hra se vyrovnala. Nebyl to z naší strany nejhezčí zápas, vítězství je sice ve správných rukách, ale umíme zahrát i líp," řekl po utkání trenér Martin Pykal.

Aktuální tabulku po 21. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Starší žáci B

Nadstavba 6. kolo: Jihlava - Žďár nad Sázavou 4:6 (3:2, 0:2, 1:2)
Branky a nahrávky Jihlavy: 5. P. Brož (Racek, Augusta), 7. Chlubna, 19. Mikeš, 57. P. Buzek (Štoll). Nejlepší hráči Jihlavy: Tomáš Falta, Adam Přibil, Jiří Kochrda, Kevin Mikeš.
Sestava Jihlavy:
Falta (30. Hrubý) - Rampír, Nosek, Mikeš, Přibil, Štoll - Augusta, Racek, Kochrda, Chlubna, Havel, P. Brož, Machovský, Pokorný, P. Buzek.

„Vyrovnané utkání, kde nám k výhře chyběla lepší rozhodnost v předbrankovém prostoru. Několikrát jsme se ocitli ve slibné pozici, ale zbytečně jsme hledali ještě lépe postavené spoluhráče. Hosté v těchto situacích byly rozhodnější a nebáli se to vzít na sebe. V tom byl hlavní rozdíl a to určilo konečné skóre," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.

Aktuální tabulku po 6. kole nadstavby naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Mladší žáci C

21. kolo: Warrior Brno - Jihlava 2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Branka Jihlavy: Pavelec. Nejlepší hráči Jihlavy: Celý tým.
Sestava Jihlavy:
D. Novák - Adam, Sapík, Moravec, Chvátal, Vranka, J. Novák - Polodna, Mlejnek, Pavelec - Michalčuk, Menšík, Štorek - Bína, Melenovský, Báťa.

„Od začátku do konce zápasu se hrálo sice na jednu branku a to na tu domácí. Ze čtyř větších šancí dokázal soupeř skórovat dvakrát, my z těch mnoha a mnoha pouze jednou. Hráčem utkání byl dnes jednoznačně brankář domácích, který kryl všechny naše velké šance. Nehráli jsme špatně, byli lepší, soupeře přehráli, přestříleli, ale prostě jsme nedávali góly. I to ale ke sportu patří," řekl po utkání trenér Martin Pykal.

Aktuální tabulku po 20. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Mladší žáci D

Nadstavba 6. kolo: Jihlava - Žďár nad Sázavou 7:3 (0:1, 2:1, 5:1)
Branky a nahrávky Jihlavy: 27.Kudrna (Báťa), 39. Jungwirth (Kudrna), 47. Fábry (Machovský,Peš), 48. Kudrna (Jungwirth), 52. Peš (Machovský, Kret), 54. Peš (Fábry, Číhal), 59. Kudrna (Fábry). Nejlepší hráč Jihlavy: Václav Kudrna.
Sestava Jihlavy:
Sigmund – Kret, Báťa, Augusta, Číhal, Vovsík - Fábry, Peš, Machovský - Hrbek, Jungwirth, Kudrna - Lagron, Sedlák, Kain - Man.

„Opět jsme utkání nezačali v největším tempu a soupeř v první části měl lepší pohyb. Od druhé třetiny jsme začali dle mého soupeře přehrávat, nicméně většinou jsme špatně řešili finální fáze akcí. Postupně jsme toto ovšem zlepšili a ve třetí části náš výkon gradoval, hráli jsme v pohybu a po pěkných kombinacích jsme se dokázali prosadit a zaslouženě vyhrát," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.

Aktuální tabulku po 6. kole nadstavby naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.