Na obzoru se rýsuje velký sponzor, prozradil jednatel Dukly Bedřich Ščerban

11.03.2016 / Zdeněk Drla

Poslední dobou se množí dotazy a spekulace, zda se pro Duklu Jihlava najde strategický partner. Jednatel klubu Bedřich Ščerban přiznal, že jednání s jednou významnou firmou finišují. "Ano, na obzoru se rýsuje velký sponzor," prozradil první muž Dukly.

Jednání s partnery, i těmi potenciálními, probíhají nepřetržitě. Někdy dospějí "námluvy" ke zdárnému konci, a firma se stane sponzorem klubu, jindy nikoliv. Jedno takové úspěšné jednání nyní finišuje. "Probíhá už dlouhou řadu měsíců, takřka dva roky," prozradil jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban s tím, že jasno by mělo být během jarních měsíců. Bližší informace s ohledem na dosavadní průběh jednání však nesdělil. Nový partner by se ale podle dostupných informací měl zařadit mezi nejvýznamnější podporovatele klubu. A to dlouhodobě. "Bavíme se zatím o sedmileté podoře," dodal Ščerban.

Dukla Jihlava má řadu partnerů, větších i těch menších. "Podpory všech subjektů, kteří fandí jihlavskému hokeji, a fanoušků, si nesmírně vážíme. Díky nim se posouváme stále kupředu," doplnil Bedřich Ščerban.

Bližší informace o novém partnerovi oznámí vedení klubu na začátku dubna.