Jednání o novém partnerovi Dukly dospěla do zdárného konce. Jméno společnosti bude zveřejněno příští týden

09.04.2016 / Zdeněk Drla

Valná hromada společnosti nové partnerské firmy schválila spolupráci s Duklou Jihlava na úrovni generálního partnerství. „Je to pro nás příjemná zpráva. Nyní půjde smlouva na schválení do valné hromady Dukly (tou je rada města - pozn. autora) a pak můžeme zveřejnit jméno společnosti," uvedl jednatel klubu Bedřich Ščerban.
Jméno nového partnera bude zveřejněno po zasedání Rady města Jihlavy ve čtvrtek 14. dubna 2016.

Dlouhá jednání s novým výzmnamným partnerem pro Duklu Jihlava mají šťastný konec (psali jsme zde.). „Co je velmi pozitivní, je fakt, že tato společnost je připravena ne zvyšovat, ale násobit částku, kterou podporuje Duklu. Už současná částka je pro nás velmi zajímavá. Bude to v rukách nás všech, od firmy přes klub, partnery až po fanoušky, aby společnost podporovala v násobcích více Duklu,“ komentoval zprávu z jednání valné hromady nového partnera jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban

Valná hromada firmy schválila základní parametry spolupráce. Jde o úroveň generálního partnera s potenciálem dalšího rozvoje a to na dobu hned několik let. Bližší informace budou zveřejněny po zasedání Rady města Jihlavy coby valné hromady Dukly Jihlava ve čtvrtek 14. dubna 2016.