Smlouva Dukly se společností Eco Power Energy je podepsaná. Na český trh vstupuje tarif DUKLÁK

28.04.2016 / Tomáš Lysý

V průběhu předchozího měsíce a půl informoval web Dukly, že klub jedná o spolupráci s novým partnerem na úrovni generálního sponzora. Protože Valná hromada nového partnera následně schválila spolupráci, stejně jako Rada města Jihlavy jakožto Valná hromada Dukly Jihlava, nic nebránilo zveřejnění nového partnerství mezi Duklou Jihlava a firmou Eco Power Energy, která se zabývá obchodem s energiemi.
Zástupci obou společností oficiálně podepsali smlouvu ve čtvrtek 28. dubna 2016 v 10 hodin, ve stejný čas byl spuštěn nový výhodný a celorepublikový tarif dodávky elektřiny a plynu „DUKLÁK“

Jednání se společností Eco Power Energy, která probíhala takřka dva roky, jsou nyní ve finální podobě. Již během tiskové konference v polovině dubna 2016 na jihlavském magistrátu si jednatelé obou společnosti pochvalovali nové partnerství. Nejinak tomu bylo i při slavnostním podpisu smlouvy. „Věříme, že se společně posuneme k dalším výhrám," nechali se slyšet bezprostředně po podpisu smluv zástupci obou firem.

Podpis smlouvy, Tarif DUKLÁK

„Těším se na vzájemnou spolupráci a vítám firmu Eco Power Energy v Dukle Jihlava. Zároveň bych rád upozornil na nový výhodný tarif DUKLÁK, který si mohou dnes od 10 hodin objednávat a rezervovat nejen fanoušci Dukly Jihlava, ale všichni občané," pronesl jednatel klubu Bedřich Ščerban. „My jsme rádi, že jsme jednání dotáhli do podpisu smlouvy a jak řekl pan Ščerban, spouštíme produkt Duklák. Doufáme, že budeme úspěšní a naše spolupráce přinese ovoce oběma stranám, jak naší společnosti, tak hlavně klubu Dukla Jihlava," navázal na prvního muže Dukly jednatel Eco Power Energy Jiří Svoboda. „Já za sebe děkuji pánům, že to dotáhli ve spolupráci s naší společností tak daleko, že jsme mohli podepsat smlouvu a přeji všem hodně úspěchů," doplnil jej druhý z jednatelů firmy Marcel Eder.

Na veškeré informace k tarifu DUKLÁK se můžete podívat zde

OFICIÁLNÍ PODPIS SMLOUVY. Partnerství mezi HC Duklou Jihlava a Eco Power Energy postupně svojí parafou stvrdili zprava jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban a jednatelé Eco Power Energy Jiří Svoboda a Marcel Eder. Foto: Tomáš Lysý.

LOGO NA DRESU. Bezprostředně po podpisu smlouvy se jeden z jednatelů Eco Power Energy Jiří Svoboda oblékl do speciálně připraveného dresu Dukly, na kterém se již vyjímá znak nového a dalšího generálního partnera klubu. Foto: Tomáš Lysý.

Čtěte více:

Novým partnerem Dukly je společnost Eco Power Energy. Podpisu smlouvy už nic nebrání

Jednání o novém partnerovi Dukly dospěla do zdárného konce. Jméno společnosti bude zveřejněno příští týden

Na obzoru se rýsuje velký sponzor, prozradil jednatel Dukly Bedřich Ščerban

O společnosti EcoPowerEnergy

CNG

Eco Power Energy je jednou z prvních společností, která v ČR začala budovat a provozovat plnící stanice se CNG, zákazníkům nabízí komplexní řešení, počínající výstavbou stanic CNG, provozováním stanic CNG, zprostředkováním a pořízením aut na CNG pohon až po jejich následný servis za výhodných podmínek. Společnost je schopna nabídnout ekonomické a technologicky efektivní řešení plně respektující potřeby zákazníka. Plnící stanice CNG projektuje, staví a provozuje jak vlastní, tak i pro jiné zákazníky. Pro vlastní plnící stanice, ale i pro cizí plnící stanice zajišťuje i dodávku plynu, takže cena pro odběratele na těchto stanicích je atraktivní. Komfort zákazníků při odběru CNG z plnících stanic zajišťuje také možnost placení klasickou bankovní kartou, nebo bankovní kartou společnosti EcoPowerEnergy se zajímavými variantami věrnostních bonusů.

Elektřina a zemní plyn

V oblasti obchodování s elektrickou energií a zemním plynem nakupuje Eco Power Energy tyto komodity od spolehlivých a vyzkoušených zdrojů jak v ČR, tak i v zahraničí. Nákupy energií probíhají v optimálním čase a cíleně pro jednotlivé zákazníky s přihlédnutím k průběhu jejich odběru, tím společnost dosahuje nižších cen pro jednotlivé zákazníky. Díky zkušenostem a schopnostem dokáže pracovat úsporně v úzkém týmu a cenu energií nezatěžovat dalšími náklady. Pracovní procesy jsou nepřetržitě auditovány na nejvyšší stupeň kvality. Předností je adaptabilita na požadavky zákazníka, což je výhoda oproti dominantním obchodníkům. Základními pilíři filosofie společnosti Eco Power Energy je dlouhodobé partnerství a na míru šité služby a produkty.

Důležitým faktorem ve službách je zajištění všech náležitostí spojených se změnou dodavatele a odborné zastupování vůči regionálním provozovatelům distribučních soustav, včetně spolupráce při řešení změn připojení a rezervování distribučních kapacit. Zákazníci pro dodávku elektrické energie a zemního plynu s většími odběry jsou obsluhováni odborníky na energetiku, kteří stanovují individuální ceny na základě ročního diagramu spotřeby energií. Zákazníci si tak mohou vybrat z celého spektra nabízených produktů, jedno, dvou a třítarifových produktů až po sezonní produkty, které jsou připravené dle individuálního požadavku zákazníka.

Významným segmentem jsou i malí podnikatelé, živnostníci a obyvatelstvo. Těmto zákazníkům Eco Power Energy nabízí energie za atraktivní fixní cenu na dobu určitou nebo výhodnou cenu při smluvním vztahu na dobu neurčitou. Pro tyto zákazníky zajišťuje obsluhu v reálném čase prostřednictvím klientského centra, které je jedním z nejlepších na energetickém trhu.

Při provázání všech služeb a dodávek tj. dodávka CNG, elektrické energie nebo zemního plynu vznikají pro zákazníky Eco Power Energy zajímavá ekonomická řešení jejich energetických potřeb.

Zdroj: www.ecope.cz