Organizační opatření pro přípravný zápas HC Dukla Jihlava – Aukro Berani Zlín

29.08.2017 / KLUB

Dukla Jihlava odehraje poslední domácí přípravné utkání na novou sezonu v úterý 29.8.2017, kdy od 18 hodin přivítá Aukro Berany Zlín. V souvislosti s rekonstrukcí a úpravami Horáckého zimního stadionu žádá HC Dukla Jihlava fanoušky obou celků o dodržování níže uvedených organizačních opatření. Vedení klubu předem děkuje za jejich pochopení a akceptování, vedoucí k hladkému průběhu očekávaného utkání.

Předprodej a prodej vstupenek

Předprodej probíhá přes vstupenkovou síť Ticketportal - přímý odkaz zde. Vstupenky je možné rezervovat/zakoupit a následně vytisknout doma nebo na prodejních místech.

KOUPÍ PŘES TICKETPORTAL BUDOU AKCEPTOVÁNY POUZE VYTIŠTĚNÉ VSTUPENKY. Pokud se návštěvník prokáže elektronickou verzí vstupenky (s čárovým kódem, QR kódem). Čtečky těchto kódů z mobilních zařízení nebudou k dispozici.

V den zápasu bude otevřena pokladna u vstupu G 16:30 hodin. K prodeji vstupenek bude možné využít také Infocentrum HZS, kde se zároveň budou prodávat i permanentky na novou sezonu (od 16 hodin do začátku 3. třetiny zápasu).

Permanentky Dukly na sezonu 2017/2018 nezahrnují vstupné na přípravné zápasy. Cena vstupného na přípravné zápasy:
Sezení – dospělý, dítě do 130 cm: 80 Kč
Stání – dospělý: 70 Kč
Stání – dítě do 130 cm: 20 Kč
Držitelé VIP karet a karet PARTNER mají na utkání volný vstup. Pro držitele VIP karet je určen vstup D.


Sektory a vstupy

Vzhledem k rekonstrukčním pracím na Horáckém zimním stadionu nebude možné využít všechny vstupy na stadion.

Domácí fanoušci: Pro domácí fanoušky bude otevřen vstup G (od VŠPJ) a vstup A (boční vstup z parku).

Fanoušci hostí: Fanouškům hostů je určen sektor F na stání (horní ochoz v rohu za brankou), do kterého se dostanou vstupem F. Ten se nachází na boku stadionu u silnice proti Pivovaru Ježek.

Vstup C (za brankou do Smetanových sadů) zůstane kvůli technickým náležitostem (zejména kvalita ledu) uzavřen.

Vstup DEF (sektory za střídačkami na sezení) zůstanou pro toto utkání uzavřeny.

Vstup B1 z vedlejší tréninkové plochy je určen pro realizační tým.


WC

Současně s úpravami HZS probíhá také rekonstrukce a modernizace sociálních zařízení. Toalety u sekretariátu (vedení klubu) a za strojovnou (za rolbou) zůstávají nadále uzavřeny. Zároveň u nich bude vyvěšen plánek stadionu, kde se nachází otevřené toalety. V provozu budou WC u vchodu A, F a DEF.


Plánek Horáckého zimního stadionu

Další organizační opatření

Vzhledem k výše uvedenému doporučuje vedení klubu fanouškům, aby v maximální míře využili předprodej vstupenek přes Ticketportal.

Rekonstrukce Horáckého zimního stadionu zahrnuje i modernizace WC. Některé z nich nebude možné použít.

Do ochozů Horáckého zimního stadionu je možné vzít fanouškovské materiály, např. buben, paličky, trubka, vlajky, sektorové vlajky, choreografii apod.

Fanoušci jsou povinni podrobit se kontrole, která bude probíhat před vstupy na Horácký zimní stadion.

Ke vstupu na Horácký zimní stadion (dále jen HZS) jsou oprávněny pouze osoby, které s sebou mají platnou vstupenku. Jejich padělání je přísně zakázáno a trestá se dle zákona. Osoby pod vlivem alkoholu, drog nebo jiných návykových látek nebudou do prostor HZS vpuštěny, resp. budou vyvedeny, budou-li konzumací těchto látek představovat bezpečnostní riziko. V prostorách HZS je přísně zakázáno kouřit, vhazovat předměty na ledovou plochu, používat pyrotechniku, ničit zařízení stadionu či vnášet zbraně, spreje a zdraví ovlivňující látky. V prostorách HZS je instalován kamerový systém a návštěvník souhlasí s jeho využitím za účelem zajištění bezpečnosti. Více naleznete v návštěvním řádu nebo na Návštěvním řádu HZS.

Vedení HC Dukla Jihlava, s.r.o děkuje návštěvníkům utkání HC Dukla Jihlava – Aukro Berani Zlín za akceptování a dodržování výše uvedených organizačních opatření. Pojďme si užít další přípravný zápas obou týmů na novou sezonu.