Hokejová horečka začíná. Dukla se vrací do extraligy a řidiči ICOMu Transport jezdí s klubovými šálami

07.09.2017 / Petr Král, Tomáš Lysý

Extraliga ledního hokeje klepe na dveře a nenechává žádného fanouška klidným. Na první domácí zápas Dukly Jihlava v nové sezoně, která bude po dvanácti letech extraligová, zvou také řidiči ICOMu Transport, jednoho z důležitých partnerů klubu. Řidiči ICOMu se zapojili do speciální akce „Jedeme v tom společně“ a do prvního zápasu Jihlavy proti Mladé Boleslavi jezdí se šálami z postupové edice Dukly, aby upozorňovali na její úvodní domácí utkání. Nejmenší cestující navíc dostanou drobný dárek.

Dlouhých dvanáct let trvalo, než se historicky nejúspěšnější hokejový klub v České republice HC Dukla Jihlava prodral zpátky mezi hokejovou smetánku. Jeho velký návrat způsobil na Jihlavsku doslova hokejovou horečku, ke které se přidávají také řidiči společnosti ICOM transport. Ti budou od středy do pátku jezdit s šály klubu, aby upozorňovali na první domácí zápas Dukly v rámci Extraligy. Nejmenší cestující pak odmění drobným dárkem v podobě „dukláckých“ magnetek. Samotné šály jsou z limitované edice.

Zaměstnanci koncernu pravidelně navštěvují zápasy na Horáckém zimním stadionu, a tak nebudou chybět při obnovené extraligové premiéře. Ta je na programu 8. září od 17:30 hod., kdy ve svém stánku vyzve Dukla soupeře z Mladé Boleslavi. Budete u toho také Vy?

Na podporu celé třídenní akce vydala redakce Modré vlny ve spolupráci s řidiči upoutávku, která zve cestující i širokou veřejnost k podpoře jihlavského klubu. Ta nese název „Jedeme v tom společně.“

„Všichni řidiči autobusů firmy ICOM transport v Kraji Vysočina jezdí se šálami Dukly Jihlava. Slyšeli, že se lidé v autobuse baví o Dukle, vnímali to a chtěli se k tomu nějak přihlásit. Proto budou jezdit se šálami Dukly Jihlava ve všech krajských spojích i těch republikových. Je to hezké gesto. ICOM Transport to schválil a pan Kratochvíl (generální ředitel koncernu ICOM Transport – pozn. aut.) přišel s tím, že šály koupí, což je nad rámec naší smlouvy. Vnímám to tak, že všichni hokejem žijí. My je nezklameme, jsme odhodlaní se s tím poprat a extraligu tady do budoucna zachovat,“ řekl na tiskové konferenci jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

ICOM Transport před nadcházející extraligovou sezonou výrazně navýšil podporu Dukle Jihlava a zařadil se tak mezi důležité partnery klubu – více zde.

Foto: Petr Král/ICOM Transport