Ve fanshopu a eshopu můžete koupit hráčské puky nebo nové mikiny Dukly

01.11.2017 / KLUB

Sběratelé dukláckých puků si určitě přijdou na své. V nabídce Fanshopu a Eshopu Dukly jsou nyní dvě lahůdky - hráčské puky Tomáše Čachotského a Jakuba Škarka po vzoru NHL! To ale není vše. Nově si můžete koupit i mikinu s hlavním i alternativním logem Dukly Jihlava. Nákup těchto i předchozích novinek můžete realizovat během zápasů A-týmu v kamenném obchodě na Horáckém zimním stadionu za kotlem domácích fanouošků nebo prostřednictvím Eshopu. Provozovatelem je firma SportsScouting

Do prodeje přichází hráčské puky Tomáše Čachotského a Jakuba Škarka. Jeden puk stojí 99 Kč.


Aktuálně je v prodeji i další novinka - Fashion Mikina Dukly Jihlava s primárním logem klubu. K dostání je za 899 Kč. Fanoušci alternativního klubového znaku si přijdou na své s mikinou HC Dukla Jihlava New logo, jenž je k dispozici za 1299 Kč.


ČTĚTE VÍCE:

UKAŽ NA SOBĚ DUKLU! DO FANSHOPU A ESHOPU PŘICHÁZÍ DRUHÁ ČÁST NOVÉ KOLEKCE
BĚHEM DOMÁCÍCH UTKÁNÍ DUKLY BUDE MOŽNÉ KOUPIT PRVNÍ NOVÉ PRODUKTY Z DUKLÁCKÉHO FANSHOPU

Eshop HC Dukla Jihlava najdete zde.

Fanshop Dukly je umístěn nahoře za sektorem ABC na stání za kotlem domácích fanoušků, resp. vpravo vedle bufetu (pohledem od ledu). Otevřen je během všech domácích extraligových zápasů Dukly Jihlava v sezoně 2017/2018.


V nejbližší době bude bude nabídnuta do prodeje hráčská souprava A-týmu Dukly Jihlava. Bundu a tepláky bude možné koupit ihned, boty dle dostatečného počtu objednávek. Bližší info již brzy na webu Dukly.