Filip Seman rozebírá své góly, které vyhrály ankety Dukla gól měsíce i Zlatá helma SENCOR za září

27.11.2017 / Tomáš Lysý

Během října zveřejnila jihlavská redakce novou anketu s názvem Dukla gól měsíce. Vůbec první hlasování fanoušků za měsíc září vyhrál Filip Seman, resp. jeho bekhendové zakončení zády k brance do pardubické sítě. Jaké je ono překvapení autora vítězné branky? Jihlavský útočník se s Vámi, fanoušky, podělil o rozbor celé akce. A nejen to. Navrch přidává i rozbor svého gólu, který vyhrál v extraligové anketě Zlatá helma SENCOR za stejný měsíc. Zajímá Vás, co probíhalo šikovnému útočníkovi hlavou, když krásně překonal soupeřova gólmana? Podívejte se na naše video!

Připomeňme si, že fanouškům Dukly Jihlava se v hlasování Dukla gól měsíce nejvíce líbil gól Filipa Semana v utkání Pardubice – Dukla. Nedávno dvaatřicetiletý útočník převzal kotouč zády k brance, ale z obtížné pozice si pranic nedělal. Poslal totiž kotouč bekhendem nad lapačku Ondřeje Kacetla a snížil na 3:4. „V kariéře už jsem takový gól dal. Podařilo se mi překvapit gólmana bekhendem zády k bráně. Myšlenka tam prostě bleskla, napadlo mě to, zkusil jsem plácnout do puku a vyšlo to. Po zápase jsem se s Kácou (gólman Pardubic Ondřej Kacetl – pozn. aut.) bavil a ptal se mě, jestli jsem to tak chtěl. Spíše ode mě čekal stažení do forhendu,“ prozrazuje „Semiš.“

V mnohem známější a prestižnější anketě Zlatá helma SENCOR vyhrál Filip Seman hned úvodní díl – měsíc září 2017. Fanouškům se nejvíce líbilo jeho zakončení „a la baseball“ do sítě Chomutova, kde hrál více jak dvě sezony. Jeho branka, kterou poslal Duklu do vedení 3:2, dostala suverénně nejvíce hlasů. „Mám hodně fanoušků,“ vtipkuje. „Spousta mých přátel na facebooku sdílela anketu, takže jim děkuji za hlasy. A samozřejmě mě nemine poplatek do kasy. Ale jsem pokladník, takže si to nějak naúčtuju. Záleží to jenom na mě,“ směje se útočník s tím, že to bude mít asi za pět set Kč. Samozřejmě dražší by byl poplatek za celkové vítězství ve velkém finále na konci sezony, do kterého svojí zářijovou výhrou postoupil.

Rozbor vítězných gólů Filipa Semana v anketě Dukla gól měsíce a Zlatá helma Sencor – září 2017

Autor videa: Tomáš Lysý

Redakce Dukly Jihlava se tímto omlouvá za opožděné vydání rozboru gólů, dříve nebyl časový prostor. Anketu Dukla gól měsíce říjen 2017 spustíme během několika hodin. Během začátku prosince pak budou moci fanoušci hlasovat i jednu z pěti nejhezčích listopadových gólových akcí. Děkujeme za pochopení.




×
Dnes v 18:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice B
HC Dukla Jihlava