3:4
(1:2, 0:1, 2:1)

Dorostenci byli v utkání s Havířovem dvě třetiny lepší - nezískali ani bod

16.12.2005 / Jiří Man

I takový je hokej. Na domácí by po první třetině, ve které byli hosté výrazně lepší nevsadil asi nikdo. Od druhé třetiny se ale průběh zápasu zcela otočil a domácím se v 58. minutě podařilo srovnat Protasenjou po dlouhé přihrávce Polcara, na zřejmě spravedlivých 3:3. Co se stalo potom chápe asi málokdo - hosté se v poslední minutě dokonce dvakrát dostali do brejku - první šanci Daněk ještě neproměnil ale Urbánek se v čase 59.28 nemýlil a stanovil tak konečný výsledek utkání - 3:4. Domácí tak po dnešním kole ztrácejí na vedoucí Znojmo již 5 bodů.
16.12.2005 17:30, Dorostenci - 25. kolo

HC Dukla Jihlava

Navrátil - Vacek, Říha, Kružík, Staněk, Zelený J., Šustr - Pánek, Březina, Láznička - Kuřítko J., Pometlo, Protasenja - Dvořák, Polcar, Klimeš - Křípal
3

AZ Heimstaden Havířov

Kuchař - Kopáč, Haas, Daněk, Poláček, Kopel, Urbánek, Gregor, Klimša, Říčka, Blucha, Křivohlávek, Slavík, Kameník, Rekem, Jindřich, Talián
4
Branky: 19. Láznička (Březina, Pánek), 41. Pánek, 58. Protasenja (Polcar, Pometlo) - 18. Říčka (Kopel), 18. Kopáč (Gregor), 28. Klimša (Slavík), 60. Urbánek. Rozhodčí: Jeřábek - Jeletz, Svoboda. Vyloučení: 7:7. Využití: 1:1 diváci: 60.

Ohlasy trenérů

Tomáš Potěšil (Havířov): "První třetina byla z naší strany dobrá, ale vedení mohlo a mělo být výraznější. Od druhé třetiny jsme se dostávali pod tlak, škoda brzkého gólu na začátku třetí třetiny, domácí nás potom zatlačili. Když vyrovnali, tak jsme byli s bodem za remízu spokojeni. A nakonec jsme vyhráli."

František Zeman (Jihlava): "Dnes k tomu opravdu nebudu nic říkat......"