1:6
(0:3, 0:0, 1:3)

Vítězná série pokračuje - dorost veze dva body ze Šumperku

19.02.2006 / Jiří Man

Dorost Dukly dnes brzy ráno cestoval k dalšímu utkání své soutěže do Šumperku. Cíl byl jednoznačný - vyhrát, získat další dva body a udržet se tak ve hře o postup do nejvyšší soutěže.

Podařilo se. Tentokrát jihlavští rozhodli již v úvodní třetině, kterou vyhráli 3:0 a zápas pak dovedli k zaslouženému vítězství v poměru 6:1. Na vedoucí celek soutěže - Znojmo, ztrácí dnes, šest kol před koncem, jediný bod. Jednou brankou se na dnešním vítězství podílel i Adam Zeman.

19.02.2006, Dorostenci - 34. kolo

HK MD Šumperk

Peksa - Novotný M., Horák, Slovák, Schreutelkamp, Lavrinčík, Doleček, Zacpálek, Drtil, Orsava, Žalčík, Hlavsa, Měrka, Šoustal, Chladil, Cink, Skoumal, Stejskal, Diviš, Svoboda, Trtík
1

HC Dukla Jihlava

Novotný F. - Zelený, Šustr, Staněk, Sobotka, Střecha, Kolda, Vacek - Říha, Pometlo, Protasenja - Dvořák, Zeman, Láznička - Kuřítko J., Polcar, Březina - Kuřítko M.
6
Branky a nahrávky: 47. Měrka (Chladil) - 7. Dvořák (Zeman), 14. Protasenja (Kolda), 20. Zeman (Láznička), 50. Březina (Pometlo), 56. Láznička (Kuřítko J., Zelený J.), 59. Protasenja (Kuřítko J.). Rozhodčí: Malíř - Brada, Hanzlík . Vyloučení: 4:6, navíc Novotný M. (SUM) 10 min. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 40. Střely na branku: 23:39. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:6.

Ohlasy trenérů

František Zeman (Jihlava): „Bodově úspěšný víkend. Nic jiného jsme si nepřáli. Na pátečním utkání se určitě projevila týdenní zápasová pauza, ale utkání jsme zvládli. Dnešní zápas měl větší hokejovou kvalitu a také náš výkon byl o třídu lepší."